Kakav Iran zelite?

Askari

Aktivan član
Poruka
1.384
Kao sto svi znamo, Islamska Revolucija je protjerala sahovsku drzavu, za koju kazu da je bila moderna, tada. Od tada, zamrznuti su odnosi sa Amerikom pa i Saudijskom Arabijom. Saudijska Arabija je imala odlicne odnose sa sahovskim Iranom.
Jel moguce sa ove tacke gledista da Iran ponovo bude Monarhija i da ljudi pocnu normalno da rade. Ko je vjernik, ima dzamije a ko nije on moze zivjeti na svoj nacin.
Od Nove Godine pa sve do sada, zakon Irana je sproveo 90 smrtne kazne za pocinioce nekog "nereda".

Zašto bi mi trebali da želimo bilo kakav Iran? Meni je samo bitno da ne izazovu neki rat, a kako će u svojoj državi da se organizuju to je na njima.

kako na njima kada im je ovaj islamski fundamentalizam nametnut SILOM?
i to od strane kripto judejaca kojima odgovara da naš BRATSKi narod PARSA
zarobi ovom zatucanom i nazadnom religijom koja više brine o mamarama ženama na glavama
nego o pijaćoj vodi.

kako na njima kada im je ovaj islamski fundamentalizam nametnut SILOM?
i to od strane kripto judejaca kojima odgovara da naš BRATSKi narod PARSA
zarobi ovom zatucanom i nazadnom religijom koja više brine o mamarama ženama na glavama
nego o pijaćoj vodi.
Pa ne znam sad, sećam se da je pre mnogo godina došao onaj Homeini i podigao narod, a ko je stajao iza njega ne bih da špekulišem. Ne verujem da su Jevreji ili Ameri, ali to sad posle više od 4 decenije ko će ga znati.

Pa ne znam sad, sećam se da je pre mnogo godina došao onaj Homeini i podigao narod, a ko je stajao iza njega ne bih da špekulišem. Ne verujem da su Jevreji ili Ameri, ali to sad posle više od 4 decenije ko će ga znati.

Iran je kretao putem razvoja, industrija, sloboda, opšteg razvoja i uzleta i poleta....to se moralo zaustaviti po svaku cenu!
tako što im je poslat KRIPTO-JUDEJAC koji ih je zarobio u ovaj radikalni islam!
i vratio u kameno doba!
revoluciju je izvela MANJINA, iz verske škole.
PERSIJSKI ISLAM je bio islam slobode i ravnopravnosti u društvu,
a ne nazadni sistem mučenja ljudi.
.....

ŠTA JE POSLEDICA?!
Umesto da se PERSIJA priprema za KONAČNI OBRAČUN SA IZREALITIMA, jer im ovi stalno prete
i vrše spletke po državi, oni jure devojke da nose marame i ubijaju SVOJ NAROD!
mućni bre malko mozgom!
AKO BI SAD izraelci udarili bilo bi to strašno pa našu R1A braću PARSE,
jer je država PODELJENA, i razjedinjena a to je i bio cilj KRIPTO-JUDEJACA!

Back