Kakav dildo zene zele?

LePiaf:
Caspere? jes to ti? shto si pozeleneo?
Maslachak:
...meni lichi na frozen slinu.... :) :lol: :lol:
W.A.S.P.:
Ја чачкам нос већ двајес година и никад ми није овако испала ...
:shock: E da sam znala da cu sve ovo da prochitam na ovoj temi... zavirila bih ranije.... :lol: :lol: :lol:
U LePiafa nisam ni sumnjala,chim sam videla da je postovao znala sam da je neki smehotres,ali maslachak i waspic.... :lol: a waspic josh iznenadjen,da ne kazhem razocharan shto nikad ovakvu milinu nije iskopao iz nosa.... :lol: Haos...zbog ovakvih postova volim da dodjem ovde.. :lol: :lol:

Vesela_zena_beogradska:
Bravo za kitu ... svi kite na sunce :)

E sad, da bi utisak bio kompletniji trebalo bi da slika sadrzi kitu u celosti, plus da bude u ruci, ili u obe ruke, tako da moze da se izvede i neki zakljuchak :)
ok...bice i to...al moramo da napravimo posebnu temu na forumu...znaci: Kite u forumasa....ako se slazete drage dame..pa da vidimo,ko je ko...... :D

posto sam prvi postavio sliku svoje kite na forum ali samo deo,red je da nesto jos kazem...drage dame,moja velicina je 18 cm...kolika je,tolika je...moja je..nemam vecu,a ni manju...a pitanje je da li forumasi imaju muda da postave slike svojih kita i da li ce to biti njihove ili necije druge,ne znam...mada kapiram da ce vecina njih staviti kite nekog drugog,jer nemaju muda da postave svoje...

Dragantaur:
posto sam prvi postavio sliku svoje kite na forum ali samo deo,red je da nesto jos kazem...drage dame,moja velicina je 18 cm...kolika je,tolika je...moja je..nemam vecu,a ni manju...a pitanje je da li forumasi imaju muda da postave slike svojih kita i da li ce to biti njihove ili necije druge,ne znam...mada kapiram da ce vecina njih staviti kite nekog drugog,jer nemaju muda da postave svoje...
...ne, ne... sigurno nisi dobro izmerio.... mora da je 25 cm. :)

Dragantaur:

car :lol: :lol: :lol:

Back