- Poruka
- 6.984
recimo da si blizu istine...vise kao bunt na datu temu...svi nesto pricaju,a ja ajde da nesto uradim..veruj mi da mi nije dosadno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje dame,izvinjavam se al moram da pokazam svoju kitu..iz cisto umetnickih razloga....
ps.Skenirao sam,sam sebe.

LePiaf:Caspere? jes to ti? shto si pozeleneo?
Maslachak:...meni lichi na frozen slinu....![]()
![]()
![]()
:shock: E da sam znala da cu sve ovo da prochitam na ovoj temi... zavirila bih ranije....W.A.S.P.:Ја чачкам нос већ двајес година и никад ми није овако испала ...
a waspic josh iznenadjen,da ne kazhem razocharan shto nikad ovakvu milinu nije iskopao iz nosa....
Haos...zbog ovakvih postova volim da dodjem ovde..

ok...bice i to...al moramo da napravimo posebnu temu na forumu...znaci: Kite u forumasa....ako se slazete drage dame..pa da vidimo,ko je ko......Vesela_zena_beogradska:Bravo za kitu ... svi kite na sunce
E sad, da bi utisak bio kompletniji trebalo bi da slika sadrzi kitu u celosti, plus da bude u ruci, ili u obe ruke, tako da moze da se izvede i neki zakljuchak![]()
rightGazdarica:Ja sa dobrim vibracijama![]()

al moramo da napravimo posebnu temu na forumu...znaci: Kite u forumasa....ako se slazete drage dame

...ne, ne... sigurno nisi dobro izmerio.... mora da je 25 cm.Dragantaur:posto sam prvi postavio sliku svoje kite na forum ali samo deo,red je da nesto jos kazem...drage dame,moja velicina je 18 cm...kolika je,tolika je...moja je..nemam vecu,a ni manju...a pitanje je da li forumasi imaju muda da postave slike svojih kita i da li ce to biti njihove ili necije druge,ne znam...mada kapiram da ce vecina njih staviti kite nekog drugog,jer nemaju muda da postave svoje...

Dragantaur:posto sam prvi postavio sliku svoje kite na forum ali samo deo,red je da nesto jos kazem...drage dame,moja velicina je 18 cm...kolika je,tolika je...moja je..nemam vecu,a ni manju...a pitanje je da li forumasi imaju muda da postave slike svojih kita i da li ce to biti njihove ili necije druge,ne znam...mada kapiram da ce vecina njih staviti kite nekog drugog,jer nemaju muda da postave svoje...

Vesela_zena_beogradska:Uvek sam za iznenadjenja. Valjda niko nece lazno da se predstavlja![]()
Ma, jok! Kupi joj privezak, pa neka ti pljusne šamar!Kalimer0:Recimo da zelite svojoj curi da kupite neku bezobraznu igracku i odlucite se za dildo. Da li joj kupiti veliki dildo, mali dildo, dildo veci od vaseg "dilda", debeli dildo, tanki dildo...? Kakav dildo zene zele?
trachara:ma kad si ti mogao svojih 18, stavice i oni svojih 25![]()

Vesela_zena_beogradska:Moj metar ne pochinje od 1 .. tako da cu ja da preuzmem merenje onih preko 20![]()