goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ali mala Jeko, ja sam dao podršku tvome opažanju pomenutih džubrića.
Hvala na podrsci, ali ja ih nisam vredjala i ne delim tvoje misljenje da su djubrad.
Ali mala Jeko, ja sam dao podršku tvome opažanju pomenutih džubrića.
Nego samo foliranti?
da, to je cinjenica i nije uvreda samim tim
Da mi je samo znati iz kog dela svog iskustva iskopashe patrijarhalnost? Foliranti, bre, sve su to bivsi Titovi pioniri izvestaceni u imitaciji srpskog do apsurda. Jednom zapazih kako neki njihov govornik u nekom tv duelu u sred studija prospe kao malo vodice na zemlju za mrtve valjda, sta li...missim, smesno mi bilo. Garant zaboravi da prospe kad nategne pivce u diskoteci.![]()
Takve priče više ne prolaze ovde.Da prolaze, obraz bi bio mnogo jači.Ovako, samo marginalna pojava koja će za par godina i sasvim nestati.
Daj im desetak miliona dolara kao Otporu, pa da vidimo.
otpor nije imao podrshku u naradu sam po sebi... vec je imao narod pored sebe da gura u istom smeru... poklopile se kockice, shta znam...
Haha, pa tesko da su Titovi pioniri kad imaju po dvadesetak godina.
...ili kako hristoljubiva organizacija za premlaćivanje slabijih od sebe, populariše među srbskom omladinom, dilere droge, ubice i kriminalce kao što je Legija, nose njihove slike u prirodnoj veličini, i uopšte promovišu način života propalica sa margina društva, koji direktno podrivaju njihovu svetu srbsku državu dilovanjem droge, i svakoraznim kriminalom.Dakle, ako ovde ima obrazovaca i njinih simpatizera, neka objasne kakve veze ima Legija kao simbol sa pravoslavljem, i hristoljubljem?
![]()
dakle...
nazovi Srbin, koji je u stavri Hrvat, pravoslavne vere
...ili kako hristoljubiva organizacija za premlaćivanje slabijih od sebe, populariše među srbskom omladinom, dilere droge, ubice i kriminalce kao što je Legija, nose njihove slike u prirodnoj veličini, i uopšte promovišu način života propalica sa margina društva, koji direktno podrivaju njihovu svetu srbsku državu dilovanjem droge, i svakoraznim kriminalom.Dakle, ako ovde ima obrazovaca i njinih simpatizera, neka objasne kakve veze ima Legija kao simbol sa pravoslavljem, i hristoljubljem?
![]()
mada je ovde vožd Obraza dobio dobar savet:
dakle...
A ja njega pitam: "Je li, Srbine? Jesi li ti nekada bio na Kosovu?" Kaze on: "Nisam", a "Jesi li nekada posetio manastir Krusedol?", a on meni kaze: "Pa, kazem ti, gluperdo zenska, da nikada nisam bio na Kosovu." Ja sam tada shvatila koliko je sati u njegovoj glavi, ali i kod svih iz "Obraza". Oni u stvari, sem tog clanstva, nemaju drugog "Obraza".
Ova glupavo tendeciozna tema jos uvek opstaje?
Neki novi obicaji na krsti.
ccc
A sta je meni Borko rekao za tebe i kamija bolje da ne pisem ovde![]()
Ova glupavo tendeciozna tema jos uvek opstaje?
Neki novi obicaji na krsti.
ccc
ucili su od brace po Hristu, "dragim" nam katolicima...ani vrlo uspesno kombinuju ta dva naizgled nespojiva pitanja ...eheheh...ili kako hristoljubiva organizacija za premlaćivanje slabijih od sebe, populariše među srbskom omladinom, dilere droge, ubice i kriminalce kao što je Legija, nose njihove slike u prirodnoj veličini, i uopšte promovišu način života propalica sa margina društva, koji direktno podrivaju njihovu svetu srbsku državu dilovanjem droge, i svakoraznim kriminalom.Dakle, ako ovde ima obrazovaca i njinih simpatizera, neka objasne kakve veze ima Legija kao simbol sa pravoslavljem, i hristoljubljem?
![]()
mada je ovde vožd Obraza dobio dobar savet:
dakle...