NOVA STRANKA?

Mislim da bi većina najradije...

• glasala za neku od poznatih partija, pokreta

• bojkotovala izbore

• podržala neku potpuno novu snagu u čiju bi sposobnost poverovala

• nemam stav

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Stranke koje govore istinu cesto budu izlozene kritici, u Srbiji.
A stranaka koje pricaju bajke imamo vec i previse...

Broj stranaka je ionako preveliki, tako da broj treba da se smanji na 10 'generalnih' plus stranke manjina i to je to.

da li mislite da bi nova stranka u srbij koja bi donela novu energiju mogla da promeni stvari i gledanje gradjana na izbore?
ovo nije promocija!

Što reče Vuk Drašković Ју донт шарп а литл кнајф бифор Крисмас! (Ne oštri se nožić pred Božić)

To je što je. Ko se organizovao, organizovao se.

No sve sam uvereniji da će patriotske snage spremne da se suprotstave evrotalibanskom bezumlju biti važan faktor u formiranju sledeće vlasti što daje kakvu-takvu nadu.

To što nam je suđeno da budemo golje ne daje nam za pravo da zahebemo potomstvo u potpunosti.

Možda bih glasao recimo za Jedinstvenu Rusiju kada bi se pojavila kao stranka na ovdašnjim izborima što je malo verovatno ali podržao bih samo takvu novu stanku.

Poslednja izmena:
На политичкој сцени треба да остану социјал-демократски ДС, либерални ЛДП, левичарски Покрет Социјалиста, умерено десни СНС и прихватљива ултра-десница (ДСС).

Definitivno bi posao napravila stranka koja ne bi prihvatala za clanove svakog lopova i slepca nego birane ljude koji su kvalitetni.Problem je sto bi joj trebalo mnogovremena da zazivi ali bi bila jaka jer bi imala birano ljudstvo.
Ovi salabajzerima danas je bitno da imaju samo sto vise clanova a ko su i sta su to kao i da ih ne zanima a posle se pitamo zasto ima toliko lopova i prevaranata na vlasti.
Po mom misljenju clan neke stranke ne bi mogao da bude svako nego da se prvo ispita na koju stranu vuce jer sta vredi biti clan stranke kad mislis samo na svoje doope i gledas cin uclanjenja kao kartu za zaposlenje.
Mene strasno nervira i to sto stranke ne rade uopste ono sto bi trebalo kao npr SPS da promovise socijalizam jer ne vidim smisao njihovog postojanja ako to ne sprovode ili i ostale stranke takodje.

Back