anajade
Elita
- Poruka
- 17.238
Jevrejska paganska muslimanska?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podelili bi je sloveni i svabe, a lukave latine bi utukli motkamaJevrejska paganska muslimanska?
onda bi franci asimilovali svabe, pa bi je podelili sa francimada prevashodno bi bila slovenska jer nas ima najviše
rumunje bi asimilovali
švabe ne bi ratovale sa nama
Franci su izvorno švapsko pleme koje je osvojilo teritoriju Francuske koja je po njima dobila imeonda bi franci asimilovali svabe, pa bi je podelili sa francima
Pa tako nekako ko što ti vidiš Vučka.Uverenje da je svaki covjek stvoren na Bozju sliku u ostroj suprotnosti s kulturom antickog sveta.
Diktatora bi videli ko boga to sigurno
LupetasPa tako nekako ko što ti vidiš Vučka.
Pa svaka vlas je od Boga. To ti je hrišćanstvo donelo.Lupetas
to su te slagali kada su kohabitirali sa rimskim carstvom, sa konstantinomPa svaka vlas je od Boga. To ti je hrišćanstvo donelo.
ovo što ti danas živiš dala ti industrija,Svet ne bi bio onakav kakav ga danas zamisljamo. Morali bismo da se vratimo u vreme dok smo citali svetsku istoriju pre hristovog vremena. Mozda gresim, ali po mom misljenju, evropa najbolje mesto za zivot danas bi bila bi bez hriscabstva bas pakao.
Kanibalizam ropstvo cedomorstvo sve se to praktikovalo u evropi.
zar ne reče Isus pilatu "ne bi ti imao vlast da ti nije data odozgo"?to su te slagali kada su kohabitirali sa rimskim carstvom, sa konstantinom
nema sansi da je aljek parizer i litijum lobista od boga
zamisli hitler od boga?
slagali su te, samo ne smes da im skreses u lice kao ja sto smem
kao odgovor na njegovu tvrdnju:zar ne reče Isus pilatu "ne bi ti imao vlast da ti nije data odozgo"?
pa ko je gore nego otac nebeskikao odgovor na njegovu tvrdnju:
Zar meni odgovora ti ne izusti,
onom tko ima vlast da te razapne il pusti?
ta vlast odozgo NIJE OD BOGA, jer Hristos ne rece od Svevisnjeg ili od Boga, VEC SAMO "ODOZGORE", e pa shvati vise, razni djavoli vilene u podnebesju sa kojima mi ratujemo, rece ap. Pavle.
pa jel ti kazem lepo i sam kazes od gore, misli se na demone u podnebesjupa ko je gore nego otac nebeski
grešiš sinko debelo grešišpa jel ti kazem lepo i sam kazes od gore, misli se na demone u podnebesju
Otac nebeski je Svevisnji, vise svih nebesa, a samo GORE, iznad nas su demoni
Niti jedna vlast nije od Boga
Svaka duša neka se podređuje vlastima koje su nad njom, jer nema vlasti a da nije od Boga; one koje postoje, od Boga su postavljene
Ne znam što da se vraćamo u neko vreme i šta se to danas u Evropi ne praktikuje.Svet ne bi bio onakav kakav ga danas zamisljamo. Morali bismo da se vratimo u vreme dok smo citali svetsku istoriju pre hristovog vremena. Mozda gresim, ali po mom misljenju, evropa najbolje mesto za zivot danas bi bila bi bez hriscabstva bas pakao.
Kanibalizam ropstvo cedomorstvo sve se to praktikovalo u evropi.