Kakav bi bila evropa danas da hriscanstvo nikada nije postojalo?

da prevashodno bi bila slovenska jer nas ima najviše
%D0%A2%D0%B5%D1%80%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8_%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%8B.png

rumunje bi asimilovali
švabe ne bi ratovale sa nama

Jos i gora. Svi bi bili pagani, zrtvovali bi zivotinje svojim bogovima, verovatno i ljude, ne bi postojala nikava prava tipa zenskih, decijih, manjinskih...... , ekonomija bi bila bukvalno robovlasnicka kao i u staroj Grckoj i Rimu, samim tim ne bi bilo nikakvih tehnoloskih inovacija (struje, masina, mlinova, fabrika, bilo cega......) , jer sta ce nekome sve to ako ima robove?

Verovatno bi muslimani osvojili dobar deo iste, kao sto su uostalom drzali Spaniju i Siciliju vise vekova.

Dakle, vrlo, vrlo lose mesto.

Pa svaka vlas je od Boga. To ti je hrišćanstvo donelo.
to su te slagali kada su kohabitirali sa rimskim carstvom, sa konstantinom

nema sansi da je aljek parizer i litijum lobista od boga
zamisli hitler od boga?
slagali su te, samo ne smes da im skreses u lice kao ja sto smem, uterali su mnogima strah, pa ne smeju da zucnu, ej, pa inkvizicija moze da se ponovi, nemoj da mislis da ne moze, zato se svi vi BOJITE, i samo klimate glavama

Svet ne bi bio onakav kakav ga danas zamisljamo. Morali bismo da se vratimo u vreme dok smo citali svetsku istoriju pre hristovog vremena. Mozda gresim, ali po mom misljenju, evropa najbolje mesto za zivot danas bi bila bi bez hriscabstva bas pakao.
Kanibalizam ropstvo cedomorstvo sve se to praktikovalo u evropi.
ovo što ti danas živiš dala ti industrija,
vrati se u istorijsku prošlost i razne civilizacije koje su dostigle neverovatne tehnološke dimenzije.
dok je kina znala za hartiju hrišćani su držali roblje i ubijali se međusobno
a tebi bitno kako se bog zove i kako ćeš mu se klanjati :D

zar ne reče Isus pilatu "ne bi ti imao vlast da ti nije data odozgo"?
kao odgovor na njegovu tvrdnju:

Zar meni odgovora ti ne izusti,
onom tko ima vlast da te razapne il pusti?

ta vlast odozgo NIJE OD BOGA, jer Hristos ne rece od Svevisnjeg ili od Boga, VEC SAMO "ODOZGORE", e pa shvati vise, razni djavoli vilene u podnebesju sa kojima mi ratujemo, rece ap. Pavle, e to je ta Pilatova vlast, djavoilska, a nije od BOGA

pa ko je gore nego otac nebeski
pa jel ti kazem lepo i sam kazes od gore, misli se na demone u podnebesju
Otac nebeski je Svevisnji, vise svih nebesa, a samo GORE, iznad nas su demoni

ima objasnjenje kod apostola Pavla, sad cu da trazim za tebe specijalno.... evo:

24 Onda kraj, kad preda carstvo Bogu i Ocu, i kad ukine svako poglavarstvo i svaku vlast i silu.

ajd sad, zasto bi ukidao Boziju vlast, a kaze SVAKU? KO TO MOZE, KO TO SME KO JE OVDE LUD?
znaci da se radi o demonskoj vlasti od gore koja je data Pilatu, case closed

Niti jedna vlast nije od Boga, ako je i nekada bila vise nije, i zato se ukidaju sve vlasti, pazi dobro, da ne ponavljam 2x. Sve vlasti su date Hristu, a ON ovima na zemlji ih nije dao, to vas lazu, svi ce popadati do poslednjega koji lazu da imaju vlast. Vidis i sam da vas samo truju i tlace SVE VLASTI NA ZEMLJI.

Poslednja izmena:
Svet ne bi bio onakav kakav ga danas zamisljamo. Morali bismo da se vratimo u vreme dok smo citali svetsku istoriju pre hristovog vremena. Mozda gresim, ali po mom misljenju, evropa najbolje mesto za zivot danas bi bila bi bez hriscabstva bas pakao.
Kanibalizam ropstvo cedomorstvo sve se to praktikovalo u evropi.
Ne znam što da se vraćamo u neko vreme i šta se to danas u Evropi ne praktikuje.
Sve uz hrišćanstvo postoje i najgore moguće stvari. Da ih ne nabrajam mukami..

Back