Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
A rum u caj,bez secera?
ništa alkoholno,ni čep da omirišem,ni dno od bureta da operem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A rum u caj,bez secera?

ništa alkoholno,ni čep da omirišem,ni dno od bureta da operem![]()

Ajaoj!
Kakva magla, kakav los dan...kakav los mesec...kakva uzasna godina!
Lose sam spavao, jos losije sanjao...da je SPAVAC aktivan, rekao bih da mi je zakopao sliku na groblje...

Brzi kod kuce danas...dosao mi stolar za stepeniste, pa smo "vadili" mere...
muka je za drvo...tu smo se napatili, imao sam ja nesto, nesto je on imao, ..zatim, ja sam uradio metalnu konstrukciju, a on gazista..racunaj da drveno gaziste kosta od 30 - 50 eur, u zavisnosti od velicine i debljine i vrste drveta...mene je 13 hrastovih gazista kostalo oko 400 eur.

Ne. Sa materijalom je 30- 50..i retko ko hoce da radi sa tvojim materijalom, ne isplati mu se.
Kada je njegov materijal, onda moze da zaradi oko 20 eur/gaziste, jer materijal uglavnom dobije od stare gradje koja je suva i ko zna kako je nabavi...
A kada je tvoj materijal, onda krece:" Ima cvorove","kriva je","nije dovoljno suva","presuva je","jesam li rekao da ima cvorove?"
I onda ne moze vise od desetak eur da uzme...u proseku, deset gazista, je njemu zarada od 100 eur...ne isplati se...
ima sigurnih tri dana sexa oko toga.
Samo neki prijatelj, stolar koji ce da napravi ono sto mu tvoj muz kaze, a ti da sklapas...

jutro i tebi, sunčano![]()
E sad. Ponavljam seali poznajem taj osjećaj. Da samo stavim potpis i ovjerim ?![]()
![]()
Ne...a zašto ne...zato jer je mene taj osjećaj prošao. Sad pišem iz gušta, kad mi se piše, kako mi se piše i koliko mi se piše. Bez ikakvih očekivanja. Neobavezno i neopterećujuće. Netko će pomisliti da svi pišemo tako, ali ni blizu to nije tako. Svi ovdje dolazimo po nešto...ja dolazim po sebe. Iskustva je dosta na mojim leđima, za tjelesni izgled me i ne briga (n ije bitan) pa ga tako i ne povezujem s avatarom, a eterički avić zna biti duhovit.

Ko zna?
Možda se pritajio pa kvituje stare raöune iz potaje.

Kkavo sunce kakvi bakraci??? Ovde magla, hladno, sumorno....
Dajte neko pice, muzike, zene....
Izem ti kafanu..uvek bez konobara...danas je stvarno tesko naci dobru poslugu!
Dže ste koke, stig'o ing.
Nevoljno priznajem da mi nedostaje. Njegove gluposti fasciniraju i uveseljavaju. Još se sećam kada mi je na PP poslao "Šipu ga Džek ha, ha, ha, šipu ga"
Garant je moju sliku prvu zakopao![]()

E sad, trudiću se da ovo ne bude predugačko.
Mene nije prošao taj osećaj, zapravo jako bih voleo da mogu da ga obogatim, do nivoa vizije.
Naravno još sam jako daleko od toga. Ja nisam bioterapeut, dolazim iz društvenog sloja u kome su bilo kakve „nadčulne“ sposobnosti retkost čiji pomen izazove podsmeh u najboljem slučaju. Osim toga nisam žensko, ukratko jako malo prirodnih prednosti su na strani činjenice, da mogu da koristim ovo malo tih specifičnih osećaja, nazovimo to intuicijiom. Zato baš i ne bih da me taj osećaj prođe. .
ti si to lijepo napisao. Uljepšao moj stav. 
Kad mi je netko naporan, uopće ne čitam što je napisao, samo preskočim
Možda je zamor materijala, možda nebriga, možda tako treba-ali ja ne objašnjavam puno. A osjećaj me prošao ne na taj način da ga nema, nego da me nije briga tko me kako doživljava, a još me manje briga tko se kako želi zamaskirati. Ne znači da ne vidim, znači da vidim ali me ništa puno ne pogađa/uzbuđuje.
http://fk.ikimg.com/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]
Pišem i ja iz gušta, kad, kako i koliko, bez gušta me ne bi ničim naterali, ali ipak uz to ide i neka svrha. Šta ćeš, čovek ne može baš protiv celog (svog) sebe. Sve mora imat svrhu, pa ti se zato ne da dugo bit u ladu uz bivandu. Nikad ti ja neću stić do svojega žala, samo hridi, a na najoštrijin poneka sirena. E, normalno, oli bi život bija odvić tmast, a tako san i tija. Ne vridi nam puno kukat.
Nije sad baš, da od tog pisanja očekujem nešto veliko, ali kad ne bih ništa očekivao verovatno ne bih ni pisao.
Ne bih mogao tačno da kažem šta očekujem. Samo polemisanje godi, a sve ostalo, što mi pada na pamet, je želja za eksperimenisanjem ili bolje, upoznavanjem, valjda zato što je ovakva veza među ljudima lišena večine prepreka koje nameće fizičko postojanje u nekom okruženju, a koga svi imamo neki možda i previše.
Dalo bi se razmisliti o tim očekivanjima. Ona se u nas svih jako razlikuju, verujem, kao što se i mnoge druge stvari u nas mnogo razlikuju. Razlikujemo se i po tome koliko je je ko svestan svih tih svojih očekivanja, a svi dolazimo po nešto, kako kažeš. .
) ih, ja i moja gramatikaSad još samo pre nego mi padne neko dugačko pisanije na pamet, samo još da pitam iskusnog bioterapaeuta:
Šta je to etrički avić?
Na nešto što bi moglo biti to, sam par puta naišao.
Dobar i sunčan dan ti želin.

) znakić 

Zato je bilo da kad gledamo/osjetimo eterički-avić može biti duhovit.