buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.666
Ustvari, evo ti još jedna, još bolja............
Sad stvarno laku noć............
Sad stvarno laku noć............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, dio nas, a koji bismo da svi vide, ali i od koga se percepcija drugih zna iskrivit.
Ne želiš ostavi krivi dojam ?
Dećkima želim da se bar u narednih deset godina ne razočaraju u svet odraslih, bar dok malo ne ojačaju. Ako im to uspe, momci i njihove ideje imaju šanse.
Poplava je izgleda dovela do najezde sitnih insekta, a time i do idealnih islova za paukove, neravnoteža u prirodi. Pitanje je samo da li je to sve samo paučina, ima i drugih stvorova koji ostavljaju nešto slično za sobom.
Ne bude li se čovek petljajo, priroda će to sama regulisati.

)Ako ti ista znaci dodelila sam ti reputacijuDže ste koke, evo ing-a
Ebo vas avatar, po meni on ne predstavlja ništa! Ne kontam potrebu ljudi da kroz postove i avatare odrađuju pop-profilisanje i analizu ličnosti koja stoji iza. Mnogi, garant, iskrivljuju sliku o sebi iz nedokučivih razloga.
Za vežbanje amaterske psihologije ima ceo jedan svet, sve sa komšijama, prijateljima i familijom. Mnogo lakše ide tako. Naravno, može i ovde al' to je samozavaravanje. Malo ulaznih informacija a nameće se i pitanje da li su istinite...
Elem, ebeš pop psihologiju. Moram da se požalim.
Po prvi put sam u radionici zauzeo poslednje mesto. Od 12 pokušaja, moj bi, po oceni konkurencije, najslabiji.
Bilo je i slabijih, al' moj popušio jer sam kraj priče odradio suprotno ukusu publikuma tamo.
Eno ga na blogu (sad ja kao Oziman), jadničak, valjda će mu neko udeliti koju lepu...![]()

Hvala na boni, valjda je jasno da mi ne znače toliko. Najlakše ih je sakupiti metodom pisanja onog što drugi žele da čuju.
E, pozdravi mi drugara puno, blago vama iz prestonice, možete se viđati kad god poželite...![]()
Da.
A zašto ti nemaš avić ? Ne želiš dati niti jedan dio sebe ?Ne želiš ostavi krivi dojam ?
![]()
Nekad davno imala sam isključenu opciju avića, nisam ih mogla vidjeti. Ometali su me u procjeni onoga tko piše. Zna se desiti da je avić zbilja simpa, leži ti na prvu i onda ne vidiš što osoba zaista piše, nego uljepšavaš. A najgore je kad čovjek sam sebi laže
Naravno ima i suprotnih situacija, obično su to provokatori. Kad na avić stavi sliku A. Gotovine znaš što možeš očekivati....a na koncu ispadne netko ok.
Avatar puno može otkriti o osobi. Ne na taj način kako ti gledaš (mada i tako) da je to dio sebe koji prezentiramo. Tim što želimo nešto prezentirati otkrivamo puno. Tko želi vidjeti lako vidi o čemu je riječ.
a kako bi to moglo proći a da se čovjek ne upetlja....![]()
Dobro jutro svima
![]()
Dže ste koke, evo ing-a
Ebo vas avatar, po meni on ne predstavlja ništa! Ne kontam potrebu ljudi da kroz postove i avatare odrađuju pop-profilisanje i analizu ličnosti koja stoji iza. Mnogi, garant, iskrivljuju sliku o sebi iz nedokučivih razloga.
Za vežbanje amaterske psihologije ima ceo jedan svet, sve sa komšijama, prijateljima i familijom. Mnogo lakše ide tako. Naravno, može i ovde al' to je samozavaravanje. Malo ulaznih informacija a nameće se i pitanje da li su istinite...
Elem, ebeš pop psihologiju. Moram da se požalim.
Po prvi put sam u radionici zauzeo poslednje mesto. Od 12 pokušaja, moj bi, po oceni konkurencije, najslabiji.
Bilo je i slabijih, al' moj popušio jer sam kraj priče odradio suprotno ukusu publikuma tamo.
Eno ga na blogu (sad ja kao Oziman), jadničak, valjda će mu neko udeliti koju lepu...
(mislim na pokušaj, ne Ozimena)
Ma preselicemo mi tebe ovamo!Hvala na boni, valjda je jasno da mi ne znače toliko. Najlakše ih je sakupiti metodom pisanja onog što drugi žele da čuju.
E, pozdravi mi drugara puno, blago vama iz prestonice, možete se viđati kad god poželite...![]()
Ma tvoje su price sve do jedne odlicne a to sto i zbrzas uvek se da popraviti.

Kad mi se nesto ne svidja ja ti kazem. Ali cinjenica je da si autentican,da imas izgradjen svoj stil pisanja koji je prepoznatljiv i da se ne secam da si do sad i ono sto si ispravljao uradio lose. Ja nisam expert i naravno da ce ljudi koji su u toj grani naci mane,ja ti ovo govorim kao najobicniji citalac kome se dopada nacin na koji predstavljas ono sto si zamislio.
A sto ja ne bi bila objektivna? 

Necemo da ga olesimo Alex,jutros ga uradili za 5 soma,besan je ko ris![]()

Popismo je mi,izogovarasmo vas sve
razidjosmo se u miru i veselju,svako svojim poslom....