~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 17.02.2017. u 18:07 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.076 Navalio si na kolače, a još se nisi dokazao kao revolucionar, cccc
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 18.02.2017. u 08:53 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.077 Pred dilemom „Buna ili slatko“ Slatkiše ću Izabrati glatko Posle buna (Istina je živa) Ništa dobro Na svet ne ispliva Nekad Gulag Danas lopovluci Narod ovce Predvodnici vuci Nek’ se buni Ko prevare hoće Svaka buna Kiselo je voće Ko pokuša Ovde da se buni Tabloidi Njega budu puni Čak i Toma Plaća takav ceh Hteo bunu Doživeo peh Kolači su Moj pogled na svet Za sve drugo kažem „Not“ i „Njet“
Pred dilemom „Buna ili slatko“ Slatkiše ću Izabrati glatko Posle buna (Istina je živa) Ništa dobro Na svet ne ispliva Nekad Gulag Danas lopovluci Narod ovce Predvodnici vuci Nek’ se buni Ko prevare hoće Svaka buna Kiselo je voće Ko pokuša Ovde da se buni Tabloidi Njega budu puni Čak i Toma Plaća takav ceh Hteo bunu Doživeo peh Kolači su Moj pogled na svet Za sve drugo kažem „Not“ i „Njet“
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 18.02.2017. u 09:59 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.078 Mudro zboriš Petre Samotnjače vuk nas vodi ko ovčice mlade više nama ovde nema nade KO ZA HLEBA NEMA, NEK JEDE KOLAČE
Mudro zboriš Petre Samotnjače vuk nas vodi ko ovčice mlade više nama ovde nema nade KO ZA HLEBA NEMA, NEK JEDE KOLAČE
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 18.02.2017. u 11:36 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.079 I ti Kiki Sve istine znaš Mudrica si I to - baš, baš, baš Šta će nama Hleba i uz hleba S kolačima Letimo do neba To je rekla I ona drznice Beše neka Francuska carica Model vlasti Oduvek je isti "Uzmi, zgrabi, Sav kajmak počisti"
I ti Kiki Sve istine znaš Mudrica si I to - baš, baš, baš Šta će nama Hleba i uz hleba S kolačima Letimo do neba To je rekla I ona drznice Beše neka Francuska carica Model vlasti Oduvek je isti "Uzmi, zgrabi, Sav kajmak počisti"
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 19.02.2017. u 06:47 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.080 Ko neće da sluša avione, nek sluša AERODROM !
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 19.02.2017. u 09:15 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.081 Sve pesme o ljubavi Obične su naizgled U njima su jednostavani Svaka nota, svaki red Ko ih sluša s više pažnje Osetiće čudan damar I one su kao ljubav Malo nežnost, malo šamar Sve što život jeste (Ljubav jeste to) Ne može se opevati Površno i obično
Sve pesme o ljubavi Obične su naizgled U njima su jednostavani Svaka nota, svaki red Ko ih sluša s više pažnje Osetiće čudan damar I one su kao ljubav Malo nežnost, malo šamar Sve što život jeste (Ljubav jeste to) Ne može se opevati Površno i obično
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 19.02.2017. u 13:40 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.082 Imala sam na umu onaj spot sa avionom
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 20.02.2017. u 08:40 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.083 Letu štuke Letu avioni Oni su nam K’o slatki bomboni U avion Naš spasilac seo Za crn život Kaže da je beo Spasiće nas Od svakakvih jada I od kobnog Avionskog pada U to ime Natočimo piće Javni život Cirkus sada biće Gledaćemo Gruba nadmetanja Kao zaklon Opšteg gladovanja Aca, Toma Vuk i ombudsman Svaki bilbord Već je rasprodan Slušaćemo Predizorne bajke Pratiće ih Frule, balalajke Sve će proći Pa i čudo ovo Život nam je „Hajd’ Jovo nanovo“
Letu štuke Letu avioni Oni su nam K’o slatki bomboni U avion Naš spasilac seo Za crn život Kaže da je beo Spasiće nas Od svakakvih jada I od kobnog Avionskog pada U to ime Natočimo piće Javni život Cirkus sada biće Gledaćemo Gruba nadmetanja Kao zaklon Opšteg gladovanja Aca, Toma Vuk i ombudsman Svaki bilbord Već je rasprodan Slušaćemo Predizorne bajke Pratiće ih Frule, balalajke Sve će proći Pa i čudo ovo Život nam je „Hajd’ Jovo nanovo“
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 20.02.2017. u 17:10 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.084
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 21.02.2017. u 08:17 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.085 Mog’o je i Bora Čorba Da nam bude kandidat Budućnosti svako može Da polomi krhki vrat Ma koga da namestimo Da pet leta stoluje Naša stvarnost nastaviće Opasno da boluje Problem nisu kandidati Isti su baš svi Nas ubija trakalica „Oni“ ili „Mi“ Pa, valjda smo jedna zemlja I u njoj svi ljudi S podelama u narodu Najgore se budi Te podele monstruozne Nameću nam skotovi Svakojaki probisveti I njihovi botovi Bora Čorba mudro zbori Al’ ne lomi krila on Odavno smo svi zajedno U staklari jadni slon
Mog’o je i Bora Čorba Da nam bude kandidat Budućnosti svako može Da polomi krhki vrat Ma koga da namestimo Da pet leta stoluje Naša stvarnost nastaviće Opasno da boluje Problem nisu kandidati Isti su baš svi Nas ubija trakalica „Oni“ ili „Mi“ Pa, valjda smo jedna zemlja I u njoj svi ljudi S podelama u narodu Najgore se budi Te podele monstruozne Nameću nam skotovi Svakojaki probisveti I njihovi botovi Bora Čorba mudro zbori Al’ ne lomi krila on Odavno smo svi zajedno U staklari jadni slon
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 21.02.2017. u 08:32 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.086
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 21.02.2017. u 10:44 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.087 Imao bi i on šansi! Novo lice? Što da ne! Svi bismo mu zatapšali kad bi rek’o „Zdravo, bre!“ Nama uvek treba malo i za ljubav, i za mrz. Zbog toga je naš sunovrat neizbežno uvek brz. Danas slavni, omraženi sutra. U tom krugu sve se kod nas kreće. Ma, kakvi smo, da nas Bog sačuva. Niko drugi sačuvat’ nas neće.
Imao bi i on šansi! Novo lice? Što da ne! Svi bismo mu zatapšali kad bi rek’o „Zdravo, bre!“ Nama uvek treba malo i za ljubav, i za mrz. Zbog toga je naš sunovrat neizbežno uvek brz. Danas slavni, omraženi sutra. U tom krugu sve se kod nas kreće. Ma, kakvi smo, da nas Bog sačuva. Niko drugi sačuvat’ nas neće.
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 21.02.2017. u 17:50 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.088 On je davno potrošio sve svoje šanse ... nema ga već 6-7 godina...
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 21.02.2017. u 18:40 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.089 Lično rado glasao bih Za Majkla Džeksona Znam da to bi bio izbor Bar dva miliona Da l' je mrtav ili živ Nikog ne zanima Ovaj narod na sve se Suicidno prima Taj podatak ovde nije Ni najmanje važan Pa, nama je svaki vladar Neki Šćepan Lažan Bili Piton bio bi Šef mu kabineta Nemamo mi više kuda Nego mimo sveta
Lično rado glasao bih Za Majkla Džeksona Znam da to bi bio izbor Bar dva miliona Da l' je mrtav ili živ Nikog ne zanima Ovaj narod na sve se Suicidno prima Taj podatak ovde nije Ni najmanje važan Pa, nama je svaki vladar Neki Šćepan Lažan Bili Piton bio bi Šef mu kabineta Nemamo mi više kuda Nego mimo sveta
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 22.02.2017. u 05:33 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.090
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 22.02.2017. u 08:52 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.091 Ne beše ni aviona Dobro znamo mi Taj avion izmisliše Naši dušmani Nije ono što vidimo Oči podlo lažu Istina je jedino Što nam oni kažu I crn zid je tako Zid blještavo beo Po dekretu sit je I ko nije jeo U krugu se vrtimo Kao slepci hudi Darodavac najveći nam Ko ništa ne nudi Biće tako kako je Ovog jadnog časa Nema nama doveka Nikakvoga spasa
Ne beše ni aviona Dobro znamo mi Taj avion izmisliše Naši dušmani Nije ono što vidimo Oči podlo lažu Istina je jedino Što nam oni kažu I crn zid je tako Zid blještavo beo Po dekretu sit je I ko nije jeo U krugu se vrtimo Kao slepci hudi Darodavac najveći nam Ko ništa ne nudi Biće tako kako je Ovog jadnog časa Nema nama doveka Nikakvoga spasa
Elektricar Zainteresovan član Poruka 103 25.02.2017. u 13:16 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.092 Zdravo. - - - - - - - - - - Zdravo.
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 25.02.2017. u 13:39 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.093 Napona je mnogo Struja nešto slaba I ovoga puta Krečićemo džaba
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 25.02.2017. u 17:45 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.094 Nije što je slaba nego je i skupa pitanje je sad da l' će iko više da se kupa
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 25.02.2017. u 20:28 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.095 U sopstvenom znoju Mi ćemo se kupati Oni će lenčariti I gluposti lupati Potezaće razne brojke O boljem životu Jer ne vide stvarnost I svoju sramotu
U sopstvenom znoju Mi ćemo se kupati Oni će lenčariti I gluposti lupati Potezaće razne brojke O boljem životu Jer ne vide stvarnost I svoju sramotu
Kosta2 Legenda Poruka 65.176 27.02.2017. u 19:10 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.096 koji bre avion, autobus treba u reklamu Poslednja izmena: 27.02.2017.
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 28.02.2017. u 09:39 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.097 Svratio i Kosta Al' kolača nema U štrajku je opet Naša "Šećerlema" Jedemo kupovne Kekse i piškote Čekajući one Kikine lepote
Svratio i Kosta Al' kolača nema U štrajku je opet Naša "Šećerlema" Jedemo kupovne Kekse i piškote Čekajući one Kikine lepote
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 03.03.2017. u 03:34 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.098 Nema, nema, kad ti ovako jedeš moje torte
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 03.03.2017. u 08:28 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.099 Popio sam kritiku Na znanje je primam U nova ću pravila Ja da se uštimam Alavost ću obuzdati Smanjiću parčića Za sve koji ovde svrate Torti uvek biće Post je, uostalom, Mada ja ne postim Dolaziću redovno Neću da se gostim Dovoljan je meni Miris čokolade Prihvataću samo ono Što mi Kiki dade
Popio sam kritiku Na znanje je primam U nova ću pravila Ja da se uštimam Alavost ću obuzdati Smanjiću parčića Za sve koji ovde svrate Torti uvek biće Post je, uostalom, Mada ja ne postim Dolaziću redovno Neću da se gostim Dovoljan je meni Miris čokolade Prihvataću samo ono Što mi Kiki dade
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.951 03.03.2017. u 12:10 - Kafe-poslastičarnica "Šećerlema" #2.100 Ti nisi shvatio da ja vodim računa o tvom zdravlju. Jedna kriška je sasvim dovoljna