Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja tebe - totally sexy:cool:... -

... nego kako idu studije... ceka me jos jedna operacija sinusa... pa sam zavestao ovu svoju poHeziju koju napisah u naletu inspiracije, patnje ocajanja i egzaltiranosti u proteklih 10 godina... gde sam ono stao... da ako riknem na operaciji... moderatori imaju instrukciju da za 5 dina otvore blogove za dzeneral pablik... a ti bi vec tad mogla da post-diplomiras... i da bachis oko da nisu negde neka rec , zapeta pogresno pozicionirane...

... mada opet sta ja lupam... nemas ti gonzo mozak da aprehendujes gonzo sintakse kao recimo neuro-tirani... ili lunarne urne...

pussy je u stvari ona dionizijevska antilopa koja galopira po gradskom asfaltu u subotnje vrelo letnje vece... & razmenuje poglede i osmehe... koketira... monstrum energije... jede crvenog dzina za poneti ...

Sad cu da bacim Dzimove zbirke poezije koje sam prevodio kao klinac i da ostavim te blogove otvorene da moze svako da ih cita...

**** yeah... jos da trknem po pivo & ronhil mentol... bice ovo zanimljivo veche...

post diplomiram? ja? hahaha :)

operacije operacije
medecina, fotografi, hipohondri..

ako rikneš ja ti recitujem dzimove poeme na sahrani
ali nećeš
svaki pesnik je blizu magije :)

lepo da si živ, bićeš dakle i zdrav , najs
evo ti jedna pesma, deo jedne crtice:

Na Apolinerovom grobu

Ovde u Parizu, ja sam tvoj gost O prijateljska
seni
odsutna ruko Maksa Žakoba
mladi Pikaso mi prinosi tubu Mediterana
prisustvujući Rusoovom banketu pojeo sam mu violinu
Gijome!
svet tako oran za borbu izgledao je tako oran
da li si znao da će veliki politički klasici osvojiti Monparnas?
bez ijedne mladice proročanskog lovora
koja bi prozelenila njihova čela
mada obožavam muške butine na mom čelu
Majakovski je stigao i zgnušao se

1958.

Da vidimo ko je šta ođe...
228434_436904749685917_1650415057_n.jpg

:mrgreen:

Skorpija xD Ebem mu mater... Mozda je i u pravu donekle :D

Samo ću reći Zemlja u kojoj čovek poput Mitrovića može da postane bilo šta osim vlasnika video kluba ili piljarnice je zemlja k oja mora da propadne ne da propadne da nestane...Mnogo ima loših stvari u našem narodu a opet mnogi papani misle da mogu to da izbrišu kritikujući druge i ne trudeći se makar da oni sami budu blji ljudi ili veći radnici ili poštovaoci zakona ili mkar ljubazniji vaspitaniji...Tamo negde se krade pa ćemo i mi da krademo,tamo negde se laže vara ubija pa što ne bi i mi...Drugi su drugi mi smo mi i niko nam tu ne može pomoći...
Nešto lepše od te priče..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back