Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
ja sam stubborn asshole...
Jos jednom Bik...
Sve sami plodovi mora.
+1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam stubborn asshole...
Jos jednom Bik...
Šta ti nijj jasno? Ovo ono ima problema?Kg je juzno ili dole od Bg-a... sta ti nije jasno...

Šta ti nijj jasno? Ovo ono ima problema?
Odakle ja znam da je ona iz Kg...Ovo mi više liči na neki crnogorski *sleng*![]()
I ja tebe - totally sexy... -
... nego kako idu studije... ceka me jos jedna operacija sinusa... pa sam zavestao ovu svoju poHeziju koju napisah u naletu inspiracije, patnje ocajanja i egzaltiranosti u proteklih 10 godina... gde sam ono stao... da ako riknem na operaciji... moderatori imaju instrukciju da za 5 dina otvore blogove za dzeneral pablik... a ti bi vec tad mogla da post-diplomiras... i da bachis oko da nisu negde neka rec , zapeta pogresno pozicionirane...
... mada opet sta ja lupam... nemas ti gonzo mozak da aprehendujes gonzo sintakse kao recimo neuro-tirani... ili lunarne urne...
pussy je u stvari ona dionizijevska antilopa koja galopira po gradskom asfaltu u subotnje vrelo letnje vece... & razmenuje poglede i osmehe... koketira... monstrum energije... jede crvenog dzina za poneti ...
Sad cu da bacim Dzimove zbirke poezije koje sam prevodio kao klinac i da ostavim te blogove otvorene da moze svako da ih cita...
**** yeah... jos da trknem po pivo & ronhil mentol... bice ovo zanimljivo veche...

Da vidimo ko je šta ođe...
![]()
![]()

Nego, šta vi mislite o ovom trouglu Dragojević - Vlajčić - Paskaljević?
O čemu se radi, ja nisam informisana.
Standardno... Dragojević arlauče što nije njegov film kandidat za Oskara, Paskaljević savija tabak i tako...
Nego, šta vi mislite o ovom trouglu Dragojević - Vlajčić - Paskaljević?