Kafanske priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma bas. Ovde gubimo vreme citajuci primitivne zezancije par osoba a kada se neko naivno ukljuci u to nazovi "zezanje" onda doticne persone pozivaju vlasti na sav glas proglasavajuci drznika osobom koja uznemirava.

I sada ocekujes da ovde izigravam i dalje budalu i stavljam slikice torti i kolacica i smisljam deminutive od necijih nikova koji ce mi biti nabiveni na nos
Ne hvala!.

1. Ti se ne ukljucujes naivno vec pokvareno.
2. Nisi drznik vec podmukao i zloban
3. Nema potrebe da izigravas nesto sto vec jesi.

5. Nadam se da sam bila jasna. Zaboravi Axi.

Evo malo meze za moje Rendzere... :)

Ko donosi pice?

35a8e3b3c122e0a27a1cea119a9ba4a5_content_large.jpg

Ma tebe ionako nisam uvrstio u ovu ponudu.Ti si chovek koji ne ume ni najobichniju rechenicu da procita.

Ja tebe nisam proklinjao ovde pa da bi ti meni neshto prastao.
Sve sto sam ti rekao zaista i mislim.
To sto istina vredja j6g nisam ja kriv.
Ti si onaj koji je mene optuzivao za vredjanje porodice i nacije ,a sve to za vreme dok si bio siguran da ti ne mogu odgovoriti.
Ja sam bar bio tolko chovek da te ne cinkarim dok si bio banovan za one gnusne podmetachine.
A rekao sam da ne razumem Bosance koji se PRAVE da se ne setjaju silovanja a josh im.........posledice vidljivo i bolno stoje.

Ti si to tako primitivno i nisko izokrenuo da sam se zaista zapitao da li ima smisla diskutovati sa takvim sagovornikom?
Kad se konacno na ovom pdf pojave moderatori zatrazicu dozvolu da onaj post ponovo objavim jer u njemu nema niceg uvredljivog.
Praveci svoj chatroom od pdf a nasladjujes se poput nekog tinejdzera koji zaye6e nastavnika matematike nekim dziberskim fazonom a posle kukash mami i tati kad dobijesh keca.

Daleko od toga da me imaginarni lik sa internet najneozbiljnijeg podforuma koji postoji na Krsti moze uvrediti.
Ili ,da parafraziram ,ovo je pdf za zabavu a ja se jako dobro zabavljam.
Tako shto ruglu izvrgavam one koji se rugaju drugima a ti se najcheshce sami prepoznaju i kad ih ne prozovesh.
.......

Ma tebe ionako nisam uvrstio u ovu ponudu.Ti si chovek koji ne ume ni najobichniju rechenicu da procita.

Ja tebe nisam proklinjao ovde pa da bi ti meni neshto prastao.
Sve sto sam ti rekao zaista i mislim.
To sto istina vredja j6g nisam ja kriv.
Ti si onaj koji je mene optuzivao za vredjanje porodice i nacije ,a sve to za vreme dok si bio siguran da ti ne mogu odgovoriti.
Ja sam bar bio tolko chovek da te ne cinkarim dok si bio banovan za one gnusne podmetachine.
A rekao sam da ne razumem Bosance koji se PRAVE da se ne setjaju silovanja a josh im.........posledice vidljivo i bolno stoje.

Ti si to tako primitivno i nisko izokrenuo da sam se zaista zapitao da li ima smisla diskutovati sa takvim sagovornikom?
Kad se konacno na ovom pdf pojave moderatori zatrazicu dozvolu da onaj post ponovo objavim jer u njemu nema niceg uvredljivog.
Praveci svoj chatroom od pdf a nasladjujes se poput nekog tinejdzera koji zaye6e nastavnika matematike nekim dziberskim fazonom a posle kukash mami i tati kad dobijesh keca.

Daleko od toga da me imaginarni lik sa internet najneozbiljnijeg podforuma koji postoji na Krsti moze uvrediti.
Ili ,da parafraziram ,ovo je pdf za zabavu a ja se jako dobro zabavljam.
Tako shto ruglu izvrgavam one koji se rugaju drugima a ti se najcheshce sami prepoznaju i kad ih ne prozovesh.
.......

HAhahahahhaha......:hahaha::hahaha:

Zasto se onda stalno kacis za mene ako ja nisam prozvan? S kim se ti to jos kacis, sem sa mnom da se tvoj post na to odnosio?

Ja barem pisem direktno i u lice, a ti?

Ako mislis da sam ja konstruisao, i ako mislis da ce novi moderatori da ti izadju u susret, i drze ti vodu, varas se.

Supermod je svaki tvoj post lepo procitao, uvideo cilj istih i postupio kako i jeste.

I ti se sada tu nesto bunis, vadis....

Lakse ti je da kazes da si bio pijan dok si ih pisao (a ja verujem da jesi) pa da skontam neke stvari, a ovako...CCccccc...

Ajd, uzmi i ti jedan (ali samo jedan) pivkan i smiri se malo...bolestan si, pazi na zdravlje.... :):)

Poslednja izmena:
Ovde i sada prekidate svako prepucavanje. Svaka naredna poruka koja ide direktno na nekoga biće sankcionisana. Ako imate nešto reći jedni drugima, postoji i PP pa izvolite i obračunajte se tim putem.

Ustvari, imam još bolju ideju. Nađite se negdje u stvarnom životu, u pravoj kafani, pa uz hladno pivo raspravite svoje nesuglasice.

Poslednja izmena:
Ovde i sada prekidate svako prepucavanje. Svaka naredna poruka koja ide direktno na nekoga biće sankcionisana. Ako imate nešto reći jedni drugima, postoji i PP pa izvolite i obračunajte se tim putem.

Ustvari, imam još bolju ideju. Nađite se negdje u stvarnom životu, u pravoj kafani, pa uz hladno pivo raspravite svoje nesuglasice.

MasterYoda ti znas da te ja duboko postujem jer sila je u tebi veca nego u meni, ali o cemu se ovde prica i sta je tema jer prepucavanjima nikad kraja.

Evo vec 50str je tako, pa pomislih da nije to tema mozda kojim slucajem???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back