Kafana Kafana "Žalosna sova"

Capreolus
:-)))))) Jes avla, šta ćeš. Em isto mišljenici em zadrti pomalo. Ali je važno da smo na kraju našli zajednički jezik i ostali drugari. Mada je taj konflikt lepo poslužio kao primer za normalizaciju odnosa među ljudima, stim što neki SLOB-odni to nisu razumeli pa smo morali da ga grubo otkačimo.

Nego mene interesuje u kojim šumama u srbiji ima jelena i kad oni odbacuju rogove pošto bih nekom prilikom se promuvao da potražim odbačene rogove.
 
Jedan naš prijatelj je nagrabusio, mada ne znam zašto... Dr. Nitro je posle svega dobrog šta je uradio u ovoj kafani razrešen funkcije moderatora, što mislim da je glupo... On je taj koji je čistio ovaj podforum od spama, flooda i ostalog, uvek se nalazio za svako rešenje problema. Ovde nikad nije napravio problem. Apelujem na administratore da ga vrate na poziciju na kojoj je bio, jer u suprotnom ovde može da nastane haos i anarhija. Mislim da niko od administratora i moderatora ovde ne zalazi (osim neše juče i jominija pre par dana) jer svi imate Vaše podforume. Ovaj je sad, čini mi se, i zvanično bez moderatora.
Ako ima nekog ko se slaže- neka kaže.
 
NEMA SANSE......DR NITRO JE NACINIO TOLIKO NEOPRAVDANIH BANOVA,banovao je sve koji su clanovi SJK bez obzira i ako jesu i nisu spamovali i vredjali,pretio je preko pp, a darksmoky je banovao samo zato sto je postavio sliku SJK,toliko o tome,kad je dao NEVIDJENOM 10 poena ni za sta ,to sve govori,i hvala bogu sto vise nije mod.
 
Koliko znam strogo su zabranili da se prica o tome...sad je gotovo,mi smo se borili za jedno vi za drugo i kraj. i da ne upropastimo ovu temu vise evo piva da konacno resim to!
Ziveli
pivo.jpg
 

Back
Top