dzabi
Primećen član
- Poruka
- 802
dechki, jeste savatali novu žrtvu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dina81:Ma ne zameri mi, mamurna sam i pospana...izlazila sam sinoc i dosla u 5 kuci....uh unisti ce me nocni zivot..
)) !!! KISS 8-)dzabi::shock: mene? pa zasto, zar nisu bolje ove stvarne devojke nalik na pamelu i j lo?![]()

A dobro je da me jos ima na tvojim spiskovimawhitenicky:Nema problema .. samo uzivaj .... ja danas zezam redom tako da si i ti na mom spisku)) !!! KISS 8-)

Dina81:A dobro je da me jos ima na tvojim spiskovima![]()
![]()
!!!
ko se usudjuje tebe da napada??whitenicky:Da znas , moracu da izmenim prethhodni post da nemam napad preko pp!!!

zene, sta da se radi :-DDina81:Od koga? Ko sme da te napadne? :shock:![]()
Dina81:Od koga? Ko sme da te napadne? :shock:![]()
dzabi:ko se usudjuje tebe da napada??![]()
zovi me zeno, devojko, babo, sve su to zivotne faze kroz koje jedna devojchica kad tad mora da prodje.whitenicky:Zeno, devojko , babo ko god da si zaposlicu te kao licno obezbedjenje ...!
Dina81:Geishice sreco eve me! Sa maretom...pa ide kako mora
Nema te da navratis...ucila ili....?

dzabi:zovi me zeno, devojko, babo, sve su to zivotne faze kroz koje jedna devojchica kad tad mora da prodje.![]()
PS: treniraj kara te

geisha:nicky daj picence, joj bre od kad te nisam videla...mnogo radis.......dina di si bre ti? kako ide s maretom?
))) , a sto se tice posluzenja morace neko drugi ja vise ne radim ovde
))joj sve traljavo...sve sam zapostavila zarad visih ciljeva ....ali uskoro se vracam u formugeisha:ucila ucila, i zavrsila sve ispite, i evo me sada tracarim......... :grin: kako ide horoskop? posao?![]()
whitenicky:Imam dosta posla , ali zato mail radi))) , a sto se tice posluzenja morace neko drugi ja vise ne radim ovde
))