milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Ijao kako muvanje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nesto si ti tu pogresno protumacila.Ovde nema ni M od muvanja,barem sa moje strane,a verovatno ni sa slavishine.milicaanchy:Ijao kako muvanje![]()
))
bice,bice...sa moje stranemarina-b:Nesto si ti tu pogresno protumacila.Ovde nema ni M od muvanja,barem sa moje strane,a verovatno ni sa slavishine.![]()

Kako to?On na jednom kraju ceka tebe,ti na drugom kraju cekas njega?Nesto ne razumem,ali nema veze,vazno da si ti srecna. :-Dmilicaanchy:Diiiivaaaan daaaaaan
chekaaa meee i cheeekaaam gaaa
![]()

Pa ti resila da se bacis na show biznis i postanes popularna?milicaanchy:to je jedna matora pesma od Ksenije Pajchin
prisustvovala sam pravljenju spota...
ahahha
ti dam ti dam ti damsweetchick:sta je ovo, niko nece da da...? eeeh... ccc... smrc...![]()

...popi nesto na moj racun ja castim.....batine pa ko zasluzi....ma toga ovde nema....whitenicky:jel ima nesto da se popije ovde ... shamar i batine se ne racunaju))

.......ma moze druze...JELENKA PO MOGUCNOSTI...i tura za sve prisutne pa kako ko podnese....VIKEND JE CUDO.....jacques:djes Beli...ebem mu misa
![]()
Fang...moze pivkan?
![]()