Lajterka
Poznat
- Poruka
- 9.289
komplimentiram tvojim veeeelikim sexualnim apetitima a ti tako...zlohudo![]()
jok...Lajterka vishe ne vara...nikad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komplimentiram tvojim veeeelikim sexualnim apetitima a ti tako...zlohudo![]()
nikad nisam menjo status veze na fejsbuku
uvek mi je bio sakriven![]()

jok...Lajterka vishe ne vara...nikad...

kad si varala crna ženo moja?![]()
a ovaj, koliko da sacekam da mi prodje od pocetka veze pa da promijenim status na fejsu![]()
Ja pre par dana ugasio profil, zbog virusa.

bash nikad?![]()
zarazila te neka forumashica?![]()
moja cimerka to posle godinu dana
ja nikad, jer sam uvek u rilejshn shipu
nemojte da se glupirate zašto se glupirati, čemu i zbog čega? zašto ljude druge boli ku rac da li je neko u vezi? da li vas boli ku rac? a uvo barem? ako ne, nemojte si stavljati informacije o intimitisiju, jeaaaaa :3

jok, nije fino, nije fer i ako imash zelju da varash, brate, izlazi iz veze nemoj prvo sebe a ni ostale da zavlacish...
to je neko moje iskustvo...

nemojte da se glupirate zašto se glupirati, čemu i zbog čega? zašto ljude druge boli ku rac da li je neko u vezi? da li vas boli ku rac? a uvo barem? ako ne, nemojte si stavljati informacije o intimitisiju, jeaaaaa :3

e, ali ima koga boli i ja bih da nagazim takve malo na žulj![]()
za sejf sajber apdejtujte antivirus![]()

Da se hvalises?
samo malo pratim ko se tako interesuje za moj život, obično su to neke cure, mada mi nije jasno i dalje zašto, valjda nemaju šta drugo da rade.To nisam radio ima vec par godina, mada nije lose kad nema boljeg, sto rece NovaIsta.![]()

ne hvališem se ja, nije moj stilsamo malo pratim ko se tako interesuje za moj život, obično su to neke cure, mada mi nije jasno i dalje zašto, valjda nemaju šta drugo da rade.