Kafana, samoposluzenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a zašto su ****** onda izmedju ostalog izvor hiva?
ovaj, ne. logično je da je ovo prvo , jer se hiv stvara usled trenja ku rca u ankicu, koliko se ja sećam kasam davno čitala neke knjige o sidi od kojih sam se plašila

nem pojma, stvarno,pre neki dan na lekarskom pregledu sam rekla da nemam dovoljno znanja iz tako tih stvari
al su nam rekli da ne postoje mali i veliki rizici, jer je on ko crno il crveno na ruletu, il se desi jednom il nikad ni devetstoti put,pa sam zato rekla drugo

idem da se derem na ukucane,ne mogu da ucim

ali mačji virus ne može da ugrozi ljude je l tako
dakle poenta je da dolazi do ukrštanja nekih potpuno udarenih hromozoma, i sad ako se desi da jesan ima isuviše produktivni digestivni sistem a drugi ima gorušicu može da se rodi kao plod ljubavi h i v :heart:

seks je dakle jedna vrlo zamagljena zakamuflirana kolorfulna zamka, ako se tucaš klasično možeš da dobiješ bebu ako se tucaš na stražnji ulaz možeš da dobiješ sidu a ako pušiš može da ti se jezik oprlji, da ti se deformišu kosti lica da dobiješ herpes koji nikada ne izlečiš i tako dalje.

Kazu da se HIV ne moze preneti ljubljenjem i to je u redu ali ja cini mi se, iako znajuci to, nikada ne bih poljubila nekog u usta ko je zarazen sa HIV virusom. Taj strah mi je trenutno nepremostiv. Neki to olako mogu i rade. Ja to ne bih mogla i iskrena sam. Kakvo je vase misljenje o tome?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back