- Poruka
- 32.028
dosade smoruše smorovi teške i lake frustracije i lažna pretencioznost i ostali vrljavi mehanizmi odbrane od umišljenih pretnji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tjah, nop, nemam ljudi tu zicu za poeziju, taj vid umetnickog izrazavanja ne kontam.![]()

Želeo bih svima da poželim sve najlepše u ovoj godini.
Takođe oću da rečem da sam spavao ceo dan i da su mi sad oči ovolike. Ne znam šta ću sad kad sam zamenio dan za noć.

Tjah, nop, nemam ljudi tu zicu za poeziju, taj vid umetnickog izrazavanja ne kontam.![]()
poezija relaksira...duhovno ushicenje...tera osmeh ili suzu na lice...a i pomaze u muvanju riba![]()
)
))((((cim sam te videla odmah sam te spazila![]()

e a neki čiča što je radio sa mnom recitovo ribama jesenjina uglavnom a lago ih da su to njegove pesme))((((

zar je tako nesto moguce?
zar i ti sine Brute u ove knjizevne vode?![]()
Ipak se tu krije neki trik.
(A zato ti ne volis fudbal.)

Da se na brzinu izanaliziram, mozda ponesem pesnicku stafetu.moras da se uzdignes iznad televizijske radijacije, iznad tokova dnevnih vesti, iznad svih umetnika sa potpisom vecim od dela, iznad potrosacke civilizacije koja ti nudi farbu na noge u trenutku kad nestanu zelene ili zute carape, iznad svih vec otkrivenih elektromagnetskih polja…ja se iz osnova promenim svaki put kada odsecem nokte, svaki put kada promenim metabolizam, svaki put kada spavam s muskarcem![]()

ne vole sve zene poeziju...kao sto ni svi muskarci ne vole fuzbal...slican se slicnom raduje u sustini![]()

Cekaj, hoces da kazes da je Mocin bivsi kolega povalio vise cica nego Pipo Inzagi?![]()

dodji,sedi pored mene....kako bese dalje taj jesenjinov stih![]()
pa jesenjin je prilicno tmuran,mracan...uz stihove o prolaznosti zivota i blagu jezu uzduz kicme neka se da polakomiti...valja![]()
Na pesimisticko-morbidne fore nikad nisam nista upecao. Doduse nisam ni na pun novcanik.