Kafana, samoposluzenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvek sam se pitala šta je zapravo oporavak od nečeg
i da, to je ovo But what is "recovery" really? Just a state of limbo
negde izmedju pakla i raja, kad ti život stagnira, okk, tu sam ja sad :=)

da, limbo bi bio otprilike bas to..."nesto izmedju" stanje u kome ostajes sve dok neki novi impuls ne izvuce iz limba to "nesto izmedju" i prekina ga

ali danas, svakakve kontekste daju toj reci, cudo jedno

e, to je užasno :confused:
novogradnja recimo, što se tiče izolacije i grejanja je sjajna, al samo to
najjeftinija keramika, laminat odvratan, doslovce propada vremenom od čišćenja, sve je tako tanano i sjajno a zapravo fuš ko ume da vidi
pogotovu što uz nju ide neki bošesačuvaj nemaštaj, iz forme ideale, stočići koji se raspadnu ako dva tri puta staviš noge na njih
mi smo zato krenuli sve redom da menjamo, prvo pločice u kupatilu, pa novi nameštaj, al džaba, novogradnji je odvraština u krvi

selim se što pre.

da, limbo bi bio otprilike bas to..."nesto izmedju" stanje u kome ostajes sve dok neki novi impuls ne izvuce iz limba to "nesto izmedju" i prekina ga

samo se pitam koji je to impuls kojim će otpočeti novi ciklus :=)
al prethodnih nedelju, dve, bukvalno mi je prethodni život zbrisan
od imenika u telefonu, sistema na kompu sa sve knjigama i slikama, preko ogledala i starih stvari, pa sve do ljudi. sve nestalo u dahu
sad čekam novi talas

Kad sam se prvi put susreo s tim pojmom protumacio sam ga upravo kao medjustanje, bukvalno predvorje pakla, ni tamo, ni ovamo, cekaonica.
e, to je užasno :confused:
novogradnja recimo, što se tiče izolacije i grejanja je sjajna, al samo to
najjeftinija keramika, laminat odvratan, doslovce propada vremenom od čišćenja, sve je tako tanano i sjajno a zapravo fuš ko ume da vidi
pogotovu što uz nju ide neki bošesačuvaj nemaštaj, iz forme ideale, stočići koji se raspadnu ako dva tri puta staviš noge na njih
mi smo zato krenuli sve redom da menjamo, prvo pločice u kupatilu, pa novi nameštaj, al džaba, novogradnji je odvraština u krvi

selim se što pre.

Ako se ne preselis moras to menjati, inace ce ti stvari "ostajati u rukama", u svakom slucaju dodatni troskovi ne ginu.
Navikao sam, godinama ovde zivim, ali ponekad mi smeta preglasan komsiluk, pogotovo kad su komsije nove, kao sto je sada slucaj, jos nisu shvatili da je ovde normalno komuniciranje zapravo ekstremno glasno i da treba da zastite pre svega vlastitu privatnost tako sto ce biti tisi, mada bilo je majmuncina koji to nikad nisu postovali i smetali su fest.

Hasam sarmu s origanom ako vidite

Fotografija0142.jpg

varim,varim :mrgreen:
danas zaredih po komshiluku...da se izljubimo i sve po spisku jel...i tako od kuce do kuce...od jednog rucka do druge vecere :lol:
sveti oci bili danas takodje

Hahaha, ti zaredjao kao neki djakon... Ako, ako...praznici su. :) A ja nisam ni primirisao alkohol, cak se nisam ni grama ugojio, sekiracija me sa'ranjuje. :confused:

E sto je sinoc kod nas bila pevaljka, ko Brajan, ti i ja zajedno, al ima glas ko andjeo, kako je otpevala ovu stvar, svaka joj dala:

Hahaha, ti zaredjao kao neki djakon... Ako, ako...praznici su. :) A ja nisam ni primirisao alkohol, cak se nisam ni grama ugojio, sekiracija me sa'ranjuje. :confused:

E sto je sinoc kod nas bila pevaljka, ko Brajan, ti i ja zajedno, al ima glas ko andjeo, kako je otpevala ovu stvar, svaka joj dala:

ma ko klisar...on nosi jajca :rumenko: :lol:

e daco...i svi braco i sestre forumashi...ko medjed vas grlim(onaj u bundi jelte)u toplom zagrljaju koji ljubavlju objedinjuje sve ljude dobre volje u duhu praznika....ziFeli :pivce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back