Lajterka
Poznat
- Poruka
- 9.289
drago mi je sto si takva
u poslednje vreme svi nesto *****ju protiv poroka
i cine da mi za trenutak cak bude neprijatno zbog moje porocnosti
pushim, pijem, tulumarim
))i bash mi je dobro!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drago mi je sto si takva
u poslednje vreme svi nesto *****ju protiv poroka
i cine da mi za trenutak cak bude neprijatno zbog moje porocnosti
))pushim, pijem, tulumarim))
i bash mi je dobro!
Bice tvoj neke naredne noci, strpljivo. Bitno je da ti je privrzen. Uf, pa nema nista lepse od toga da neko misli na tebe, da te zeli, ceka...pa znam da jeste, al' cem sad stvarno da ga pozelim i nocas sa mnom... a ne moze...
Pre dve godine sam docekao Novu na chatu s nekom lepoticom iz Nisha, bila je deo ljubavnog trougla, dragi nije mogao da bude s njom za docek i pravili smo jedno drugom drustvo, bilo joj je ziasta tesko, ali sve se prezivi zbog ljubavi.Bice tvoj neke naredne noci, strpljivo. Bitno je da ti je privrzen. Uf, pa nema nista lepse od toga da neko misli na tebe, da te zeli, ceka...Pre dve godine sam docekao Novu na chatu s nekom lepoticom iz Nisha, bila je deo ljubavnog trougla, dragi nije mogao da bude s njom za docek i pravili smo jedno drugom drustvo, bilo joj je ziasta tesko, ali sve se prezivi zbog ljubavi.

))Uzivaj, samo cuvaj se, da ne ostanu rane.repriza reprize je nasha... nadam se....
ma mi smo se upleli u neshto puno cudno, al' aj, ce se ispetljamo valjda...

Ok, i hranu sam napravila, u sedam počinjem da pijem i ne prestajem dok ne legnem da spavam.
Il' ne padnem, svejedno))
))))
Ok, i hranu sam napravila, u sedam počinjem da pijem i ne prestajem dok ne legnem da spavam.
Il' ne padnem, svejedno))
Uzivaj, samo cuvaj se, da ne ostanu rane.
Ja se skoro tri godine upetljavam u takve situacije, to "nesto puno cudno", i nista dobro mi nije donelo, mozda jedno jedino pravo prijateljstvo i nista vise.
)) sve je... intenzivnije...
i dzin! i pivo!
))Dobro ste zategli.bice dobro ako ishta od nas ostane poslije...)) sve je... intenzivnije...
aaaaah, evo covjek me izludi obicnim smsom... mislim i ja njega... i sad je nemam pojma, par kilometara dalje od mene, cijelu NG cemo biti na kilometar jedno od dugoga, i pizditi i razmishljati i shta ja znam..
e necu,ja imam svoju borovickui dzin! i pivo!
Eto njega na Borik, videces. 
)))Dobro ste zategli.Eto njega na Borik, videces.
Ja kombinujem pivo i votku, ali ne veceras, ne nocas, nije mi ni do toga.

Vaistinu prika!fak kola fak pica...fakem ol...ol vi nid iz shljiFoFica...und gibanica![]()

Moze li se utanaciti da se bar sretnete, ako uskladite tajming, bar nakratko?pa on ce biti u Boriku, a ja u centru...a on dva minuta iza moje zgrade, a ja tri minuta u suprotnom smjeru...i cem kasnije da se prebacim 5 min dalje od toga...![]()