- Poruka
- 1.052
samo da znas da smoky ne zna ko mu gace nosi,tako da... ._. ..nznm sto ti ista znaci sto je on rekao da je dobar anime XD
btw. wee,PIRSING!
-.-whatevausaybitch
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da znas da smoky ne zna ko mu gace nosi,tako da... ._. ..nznm sto ti ista znaci sto je on rekao da je dobar anime XD
btw. wee,PIRSING!
******* EPIC!

Prvi deo je ipak bio najaci po meni,bas zbog toga sto su upotrebljavali tu neku Egipatsku mitologiju. Sta je ovo,kakav je ovo zombi? Vise i ne podseca na Serious Sam-a,vise mi lici na Left 4 dead ako je neko igrao![]()
Eeeeh ako pricas o Jadenu.
Ne zaboravi :
Ubedljivo dve najace teme u celom Yu Gi oH serijalu![]()
P.S Smoky ti si verovatno gledao. Kako to da bukvalno u svakom serijalu postoji decko po imenu Yu GI? Jer se prica nastavlja uz serijal u serijal ili bukvalno uvek nesto novo? I koji je po tebi najaci serijal?
@smoky:
bitch? :O tako ti meni,a?ok,Smoky Van Whore :3
PPPPPPPPPPPPPPPPe da...smoky...na nos mu izaslo!![]()
sjutra cu,neam vrjemena,uzivan u pederku i pederima oko njega XDD ahahahah XDDD jadan....
jao kukuuuu O_O MOJE USIIII!MOJE OCIIII!!!

aaa nas pretstavlja pederko a iza njega igraju dva pedera! 8D

Nije mi se toliko dopala Milanova pesmica,ali videcemo glasanje. Iskreno.kada bi prosli sad u finale,mislim da bi doziveli najveci uspeh sa ovogodisnjom pesmom,mada i ostale pesme nisu nesto preterano vesele,sve neke baladice,glupost ziva![]()

A nije losa ni ova sto je Maximy postavio. Slovacka, lepa je