Кафана „Рјукова јабука“ №1

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala na komplimentu.:hvala:...........a i reci cu umesto tebe:"nema na cemu....":lol:

koja si ti likusa.............sve shvatas bukvalno i previse licno.........stvarno je pravo cudo sto ti imas decka.......i tesko njemu........
m kristijane zezala sam se ne shvataj to "budalo" previse licno ja to kazem kad me neko....pa valjda iznervira ili tako nesto :D
u mene...znam da me volis.....

duso samo ti sanjaj o tome.....

m kristijane zezala sam se ne shvataj to "budalo" previse licno ja to kazem kad me neko....pa valjda iznervira ili tako nesto :D

hmmmm....ok....hmmm......recimo da je tako.......hmmmmmm....ali nisam bas siguran.........

a da krenemo od toga da se sad vadis ......:lol:....da bi ostala u cool izdanju.....:lol::lol:

SALIM SE....da se ponovo ne naljutis..........i ne shvatis to OZBILJNO....:mrgreen::lol:

hmmmm....ok....hmmm......recimo da je tako.......hmmmmmm....ali nisam bas siguran.........

a da krenemo od toga da se sad vadis ......:lol:....da bi ostala u cool izdanju.....:lol::lol:

SALIM SE....da se ponovo ne naljutis..........i ne shvatis to OZBILJNO....:mrgreen::lol:

ja sam uvek kul sta god uradila ili rekla :cool: :cool: :cool:

kako si ti sta ima??

a bobi se decko nesto 3puje ali j6g nije moj nivo nzm kad ce to da ukapira(kristi ovo nije upuceno tebi ovo on treba da procita) :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back