Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Hvala vam, svima... 
Bole me usi.
Oni sadisti sa kojima se druzim nemaju milosti.

Bole me usi.

Oni sadisti sa kojima se druzim nemaju milosti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

monomaxe nema ovde nikog
a ti sa mnom ne volis da pricas![]()

Love is in the air...
![]()
oh...stvarno tako mslis..volim volim..nemoj da se brines...

Love is in the air...
![]()
in the ground

...........a i reci cu umesto tebe:"nema na cemu...."
da i ja sam se zaljubila
jel si se ti pomirila sa deckom??![]()

m kristijane zezala sam se ne shvataj to "budalo" previse licno ja to kazem kad me neko....pa valjda iznervira ili tako nestohvala na komplimentu............a i reci cu umesto tebe:"nema na cemu...."
koja si ti likusa.............sve shvatas bukvalno i previse licno.........stvarno je pravo cudo sto ti imas decka.......i tesko njemu........
u mene...znam da me volis.....
m kristijane zezala sam se ne shvataj to "budalo" previse licno ja to kazem kad me neko....pa valjda iznervira ili tako nesto
hmmmm....ok....hmmm......recimo da je tako.......hmmmmmm....ali nisam bas siguran.........
a da krenemo od toga da se sad vadis ..........da bi ostala u cool izdanju.....
SALIM SE....da se ponovo ne naljutis..........i ne shvatis to OZBILJNO....![]()
m kristijane zezala sam se ne shvataj to "budalo" previse licno ja to kazem kad me neko....pa valjda iznervira ili tako nesto
hmmmm....ok....hmmm......recimo da je tako.......hmmmmmm....ali nisam bas siguran.........
a da krenemo od toga da se sad vadis ..........da bi ostala u cool izdanju.....
SALIM SE....da se ponovo ne naljutis..........i ne shvatis to OZBILJNO....![]()
ja sam uvek kul sta god uradila ili rekla![]()
![]()
kako si ti sta ima??
a bobi se decko nesto 3puje ali j6g nije moj nivo nzm kad ce to da ukapira(kristi ovo nije upuceno tebi ovo on treba da procita)![]()
duso samo ti sanjaj o tome.....
pa nemam pedofilske snove...da imam otiso bi kod psihijatra....