- Poruka
- 2.130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti sad misliš da te zajebavam, a ja sam mrtav ozbiljan...Pa ocigledno da im prija zato i ne reaguju kao ja![]()
Oh,nemoj molim te samo shto nisam poletela![]()
Nije jos ali se sprema. Onda ja za svaki slucaj da vidi kako cu da se osecam.dvaujedan shta pa tebi bi...nije valjda da te je zena ostavila ?

Nije jos ali se sprema. Onda ja za svaki slucaj da vidi kako cu da se osecam.![]()

Ma ako ti se omakne nekad.kako te nije sramota da lažeš ove fine ljude ovde?
ja tebe nemam nameru da ostavim... nikada...![]()

Moram sad da ti kažem nešto što ti nikada do sada nisam rekao. Hoćeš da čuješ?ma ne može se to desiti nikada, ne ostavlja se tek tako neko kao ti...![]()

tek sad vim da imaju skoro iste avatare...Sve vreme smo imali potpuno iste pa smo se dogovorili malo da menjamo. Ja gore a ona dole pa onda obrnuto. I nekako nam uspeva da niko ne primeti razliku.gle...tek sad vim da imaju skoro iste avatare...
...

Moram sad da ti kažem nešto što ti nikada do sada nisam rekao. Hoćeš da čuješ?![]()

Sve vreme smo imali potpuno iste pa smo se dogovorili malo da menjamo. Ja gore a ona dole pa onda obrnuto. I nekako nam uspeva da niko ne primeti razliku.![]()

Volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........kaži... nadam se samo da nije ništa loše, zbunjuje me malo taj smajli...![]()

Volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........
![]()

![]()
![]()
volim i ja tebe...![]()

...zar vec niste pustali ovo?Aj okrenite plocu![]()

Nismo bre ovu puštali. Al ja kad jednu budem puštao ima da se raybeže svi. Ja jednu istu slušam po nedelju dana bey prekida. A tu neću baš zinat da puštam vama. Ima da je puštam dva dana mojoj ženici i još da joj pevušim na uvo. Počinjemo sad u petak uveče....zar vec niste pustali ovo?Aj okrenite plocu![]()

A tu neću baš zinat da puštam vama. Ima da je puštam dva dana mojoj ženici i još da joj pevušim na uvo.

Umalo da me kap udari od onog tvog PP.i nemoj da im puštaš, ne rasipaj svoju ljubav na sve strane, da ostane više za mene...![]()

Umalo da me kap udari od onog tvog PP.![]()