DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
dobar dan drugarice i drugarice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cao gari![]()
dobar ti dan drugaric....![]()

cao gari![]()

de si prasnjavade si trešnjava....

/

....још малко до сутра, не губи се време.

nisam ja prašnjava....ja sam bockava....![]()

de si bockava ..dotkorice![]()
daj sta das..kad vec pivo nedasЕво мало шампања, ...., за предах, до сад сам чистила кућу.....Све сами тренинзи обрвама....../
.....Чао DOC, ујаче мој!...................
....талентована већ заказала боцку, чујем........још малко до сутра, не губи се време.
.....неваљалица моја beatle малко се сморила, ил ми се чини.....
![]()
![]()

Dobro vece kafanici..."Rajski cvet"....![]()
Cao. Najcesce idem samo na serbiancafe diskusije jer sam navikla tamo, ali diskusije ne rade. Nema novih tema od jutros i pitam se u cemu je problem. Da li ste vi upuceni u to?
Cao. Najcesce idem samo na serbiancafe diskusije jer sam navikla tamo, ali diskusije ne rade. Nema novih tema od jutros i pitam se u cemu je problem. Da li ste vi upuceni u to?

Донела Tide воћне сокове, ако баш инсистираш, добићеш пиву....Целог дана радим, какво забушавање?????daj sta das..kad vec pivo nedas
tu sam ja,ti zabusavas danas nevaljalice

Ћао, Starki!Dobro vece kafanici..."Rajski cvet"....![]()
....можда празнују.....Cao. Najcesce idem samo na serbiancafe diskusije jer sam navikla tamo, ali diskusije ne rade. Nema novih tema od jutros i pitam se u cemu je problem. Da li ste vi upuceni u to?
,,,,,,ма, немам појма, ал остани код нас на дискусујама.....ми смо врло дискутабилни.....
Doc ће те упутити у детаље, najdraza....правац-сепареј!...................najdraža dođite do separeja da vas uputim malo![]()

Сад би и ти да цепидлачиш.......hocu...rado..kad promenis "Pol" u "muski"![]()
.....DOC само што је стигао...............отићи ће он брже него ли ти трепнеш, знам чоека
pa kako da kazem:"bila sam sa DOCom u separeju",a posle neko pogleda njegov profil a njemu pise da je zensko..Сад би и ти да цепидлачиш............DOC само што је стигао...............отићи ће он брже него ли ти трепнеш, знам чоека
![]()

...а ти, не умеш да се снађеш да одговориш и спустиш, ......, него , хоћемо ли набавити нешто за вечерас?pa kako da kazem:"bila sam sa DOCom u separeju",a posle neko pogleda njegov profil a njemu pise da je zensko..![]()