Kafana na splavu, 4. deo

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema na cemu, samo izvolite...
lave, rakije su prirodne, dakle bez vestackih boja i aditiva...
nije to koka kola...to je rakija!

cuti, sedimo mi pre par godina pored dunava, i pita konobar
sta cete, reko sta ima od rakija?
dunja, kajsija, sljiva, loza, viljamovka...
stric uze takovsku viljamovku a ja ajd dunju da uzme, a stric mi kaze nemoj stavljaju arome
veli konobar, a ne ne stavljaju prirodna...kako je doneo tako sam je i vratio, muka mi od onog jakok mirisa pripala, to ne lici na rakiju, i uzmem i ja takovsku viljamovku

nema na cemu, samo izvolite...
lave, rakije su prirodne, dakle bez vestackih boja i aditiva...
nije to koka kola...to je rakija!

Jel od africke sljive? :lol:

cuti, sedimo mi pre par godina pored dunava, i pita konobar
sta cete, reko sta ima od rakija?
dunja, kajsija, sljiva, loza, viljamovka...
stric uze takovsku viljamovku a ja ajd dunju da uzme, a stric mi kaze nemoj stavljaju arome
veli konobar, a ne ne stavljaju prirodna...kako je doneo tako sam je i vratio, muka mi od onog jakok mirisa pripala, to ne lici na rakiju, i uzmem i ja takovsku viljamovku

Lave, dunja se pravi od tikve, covek mi objasnio pola procesa kako se to radi.

Pozdrav svima :pivce:
Za dame :cvet:

pa to ti pricam, zgadila mi se cim sam je uzeo u usta, vidi se da je vestacko

i kad kazu da je prirodna aroma to rade sa tim pecurkama

Pecurka sluzi za fermentaciju i jos nesto, nema veze sa aromom.

Cudo je sta svo pokusavaju da proguraju u domacim kafanama.
Brat mi pricao da su pokusali da proguraju prasetinu umesto teletine u jednoj kafani.
Kafana vise ne radi.

ja kolko znam i za arome, kao prirodna a to neka vrsta pecurke, al mozda se ne razumem

ma da smradovi bre, nego sta ces, znam i ovde jedan moj drug drzao kafic, i imao onu veliku vlasu bacardija 3L za tocenje, a unutra stavljao najjeftiniji rum

a za jelo da ne pricam, zato samo na sigurna mesta da se ide

ja kolko znam i za arome, kao prirodna a to neka vrsta pecurke, al mozda se ne razumem

ma da smradovi bre, nego sta ces, znam i ovde jedan moj drug drzao kafic, i imao onu veliku vlasu bacardija 3L za tocenje, a unutra stavljao najjeftiniji rum

a za jelo da ne pricam, zato samo na sigurna mesta da se ide

Na par mesta su prodavali jedno pivo kao flasirano, da bude gore tvrdili su da je drugo pivo u pitanju tj. druga pivara.

Gajba iz zadruge i jagnje koje je trckalo tog jutra su najsigurniji izbor, narocito ako je tu i razanj :lol:

Inace sigurno mesto na lokalu moze da se nadje, ako su putuje malo dalje tu je vec i rizik.

malo morgen, ce me ona ufini, nema kapacitete ona za to, a i mogu uvek da promenim lokal, a nek se udaje za koga hoce, al ja to necu biti :mrgreen:

Nadas se da nam vrate vize da budes na sigurnom? :lol:

Nego Lave, sta znace svabama oznake B1, B2 za jezik?

- - - - - - - - - -

Kliknuo :ok:
Ništa, ako ima sestru ima.
Ako nema, ja ću drugo unuče da nategnem i mir u kafani :lol:

Cek bre malo.
Ti bi to i brata da pojuris? Nije takvo vreme doslo a po avataru bih rekao da nisi toliko moderan :lol:

Nadas se da nam vrate vize da budes na sigurnom? :lol:

Nego Lave, sta znace svabama oznake B1, B2 za jezik?

- - - - - - - - - -

Cek bre malo.
Ti bi to i brata da pojuris? Nije takvo vreme doslo a po avataru bih rekao da nisi toliko moderan :lol:

- - - - - - - - - -

Б1 Може да разуме главне тачке јасног стандардног улаза на и када је у питању познатим стварима редовно сусрећу у послу, у школи, у слободно време, итд .. Може се носити, вероватно појавити током путовања у области језика у већини ситуација. Може произведе једноставан текст о темама које су познате или од личног интереса. Може извјештавати о искуствима и догађајима, сновима, надама и амбицијама и плановима за и укратко разлоге и објашњења

- - - - - - - - - -

Б2 Може да разуме основне идеје комплексног текста о конкретним и апстрактним темама; укључујући техничке разговоре у својој области специјализације. Могу да комуницирају тако спонтано и течно да је сасвим могуће нормалан разговор са изворним говорницима без напора за обе стране. Може да произведе јасан, детаљан текст о широком спектру тема и објаснити гледишта о актуелном питању давање предности и недостатке различитих

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back