Kafana na splavu, 4. deo

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima danas ovde pobaca kao mačiće :zcepanje:
..
kuku...ne znam kako će nam to proći, da ne dovede celu Religiju da te ovde spašava :lol:

на религији има више модератора него корисника
а и ових пар осталих ме гледају преко нишана. ја сам ти тамо реметилачки фактор, проблематичан, уживали су месец дана е па доста је било уживанције, а најцрње је што ме јавно оговарају онако изокола (поједини), могу замислити кад се сакрију ко мишеви шта причају, сад ћуте ко п....:D

- - - - - - - - - -

Samo da ti sapnem,tu je,msm jeroh i ceka te sale:zper:

zp3Ya8n.jpg

јој бре комшика, па нисмо јерох и ја педери но пријатељи

а и ових пар осталих ме гледају преко нишана. ја сам ти тамо реметилачки фактор, проблематичан, уживали су месец дана е па доста је било уживанције, а најцрње је што ме јавно оговарају онако изокола (поједини), могу замислити кад се сакрију ко мишеви шта причају, сад ћуте ко п....:D

ybt, samo te ja nisam prepoznala... :fdlan:
pa neka ogovaraju, naduvaš to na keca i završiš poso, ne vidim razlog za uzmemiravanje...

јој бре комшика, па нисмо јерох и ја педери но пријатељи

:zcepanje::zcepanje:

- - - - - - - - - -

mi smo ga ovde sakrile, ima on važna posla ovde :lol:

Ovde je blažen među ovoliko žena :zcepanje:

dve gazdarice i jedna gospodarica iliti tamničarka Rosel :zper:
...
moramo te na smenu čuvati...tako da si zaglavio sa nas tri :lol:
..
mislim što nije lako naravno :lol:...ne treba ti ništa...mi smo razvile biznis...ti samo da uživaš...i budeš marljiv oko povrtnjaka :lol:

:lakunoc: laku noć društvance...sutra ne izlazimo iz podruma...ako Stranac dođe nek spusti u podrum medovaču :lol:

...
A ovima sa Religije...ništa ne govorite...Sale je otišao na službeni put :lol:

- - - - - - - - - -

Rosel...jel' to Sale već spreman za krevet? :lol:
..
Samo ga pokri ipak malo...nije on navikao toliko golišav...da nam se ne prehladi :lol:

Sale, znam da si ti navikao da ratuješ noću...ali da ti kažem..moraš navići da ranije ležeš u krevet...a po mogućstvu da ne ustaješ iz njega :lol:

Evo jedna ekspresna fotka...uslikala nas Slavena malopre. :lol: Ti sa nas tri žene :heart:

BEIRUTLAST-man-with-3-women-e1308785949277.jpg

gde nadje ovako ruzne :zcepanje::rotf: bem ti zivot ,nije Saletu lako:mrgreen:

- - - - - - - - - -

:lakunoc: laku noć društvance...sutra ne izlazimo iz podruma...ako Stranac dođe nek spusti u podrum medovaču :lol:

...
A ovima sa Religije...ništa ne govorite...Sale je otišao na službeni put :lol:

- - - - - - - - - -

Rosel...jel' to Sale već spreman za krevet? :lol:
..
Samo ga pokri ipak malo...nije on navikao toliko golišav...da nam se ne prehladi :lol:

maco ovo je bila samo proba i ...skomolo :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back