Milan.E
Iskusan
- Poruka
- 6.409
Ko zna zasto je to dobro ...Nego sram te bilo , ostavi me sinoc samog u zatvorenioj kafani , zamalo gusenje da dobijem, sta da mi se desilo nesto , na dusi da me nosis![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna zasto je to dobro ...Nego sram te bilo , ostavi me sinoc samog u zatvorenioj kafani , zamalo gusenje da dobijem, sta da mi se desilo nesto , na dusi da me nosis![]()
To je poenta narodne mudrosti!Milanče ovo si ti![]()
E sada me Gogilli podseti ...Šta može da mu se desi pored toliko ženskog medicinskog osoblja.

Evo i mene, pristigla.![]()
Nekima se izgleda svideo sinoćni svrab pa se vratili po još. Je li prelazno![]()
Kako da nou, to 'nepoznato' je neka bakterija koju nisi probaoi sad se odomaćila u tebi, naš si čovek.
Kada sam čula šta ti se desilo, odma sam krenula na put ali dugačaaaaaak puuuut, i stigla sam a vidim da si čitav, živ i zdrav. Daleko bilo, pu pu pu.....![]()

Ko zna zasto je to dobro ...
![]()
Nikako vise da ukazu tu pomoc 
To je poenta narodne mudrosti!![]()
Ne ovo je on
![]()
prepoznala sam ga

To mu je sve od ženskog piva...Milanče ovo si ti![]()

Eeeh ... da jeste!To mu je sve od ženskog piva...![]()

Pa pre toga ću da te sredim da baba ne dobije srčku kad te vidi. Ma napraviću čoveka od tebe (bar vizuelnu spoljašnjost)E sada me Gogilli podseti ...
dobro je da si pristala za babu,
ali ste ce biti kad ti baba vidi kako izgleda pirat, ovako neobrijan, nepodsisan, i podobro iznad povrsine vode, osim kada se sidro zaglavi dole?![]()
Danas me je frizerka otkacila.Pa pre toga ću da te sredim da baba ne dobije srčku kad te vidi. Ma napraviću čoveka od tebe (bar vizuelnu spoljašnjost)
![]()
To ćeš prepustiti meni pre upoznavanja sa babom. Za izgled se nećeš ništa pitatiDanas me je frizerka otkacila.![]()
Nisam stigao ni da je pitam: da li smo se posvadjali?![]()

To ćeš prepustiti meni pre upoznavanja sa babom. Za izgled se nećeš ništa pitati![]()

Evo za tebe slecijalna krigla pivaPa ne mogu da kazem bas da mi se svidelo , nelagodan je to bas osecaj , dosao sam ovde da se izlecim .. valjda , nego sve neki neuki kadar nikako da konstatuju sta mi je![]()
Pa pobegla , kazem ja
Nikako vise da ukazu tu pomoc
![]()
Ni 5 minuta... Pazi sada ......i još može posle da se pohvali kako ima ličnog stilistu...![]()

Nema sanse da naudis piratu sa poboljsanjem imidza.To ćeš prepustiti meni pre upoznavanja sa babom. Za izgled se nećeš ništa pitati![]()
Vitalna je gospođa, preživeće ona to ... Samo da te Vecili sredi, bićeš ko bombona!Ni 5 minuta... Pazi sada ...
Nema sanse da naudis piratu sa poboljsanjem imidza.
Babi je sudjena srcka...
![]()

Pa naravno pomoći će ti zbog svrabaOvog puta zadrzavam kriglu![]()
Ne dolazi u bozir!E ovako ću da te sredim za moju babu, onda možeš da mi postaneš deda
Zanimljivo , a otkud znas?Pa naravno pomoći će ti zbog svraba