- Poruka
- 25.130
khm, khm...![]()
Nemoj Lako da se smejes, sam sa zenskom osobom, nije svejedno, odmah dobijem napad klaustrofobije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
khm, khm...![]()

Nemoj Lako da se smejes, sam sa zenskom osobom, nije svejedno, odmah dobijem napad klaustrofobije![]()

![]()
![]()
Khm.. aj' ispocetka.
Nije valjda to sto mislim ?

Blankić već počeo dobijati napade klaustofobije...![]()
![]()

Mislišgde to zaradi u onolikom svemiru![]()
![]()

Na terenu gde bi drugde. Otkud znam sta cete da mi radite, nema tamo zensko-musko , kod nas je zensko jaci pol , nema zahebancije![]()
Aaa, a ja sam mislio da vi tamo snagu odmeratave inteligencijom ...Na terenu gde bi drugde. Otkud znam sta cete da mi radite, nema tamo zensko-musko , kod nas je zensko jaci pol , nema zahebancije![]()
Mlooogo je osetljiv...![]()
Šta se onda sekiraš i ovde je....
Mi komandujemo ti radiš![]()

Aaa, a ja sam mislio da vi tamo snagu odmeratave inteligencijom ...![]()
A ha... A sta radim ?![]()

ovako .......A cita me Laka kao lektiru , imam nezan nervni sistem, bas sam neki plaslljivko , malo me sramota to da priznam, ali eto ... sta cu , i to je valjda za ljude.
Valjda bih trebao da praktikujem socijalizaciju sa zenskim svetom koliko da se izlecim , al' dzaba odma' me uhvati neka alergija , pocnem da se cesem i eto ga taj napad klaustrofobije.
A ha... A sta radim ?![]()
Ne bi bilo zgodno da se pred njima češeš... 
Da cepaš drva
Da si zemljanin pa da te uposlimo za neke druge stvariovako .......

Klin se klinom izbija... Što više devojaka, to bolje...
Samo šta ćemo sa tim svrabom?Ne bi bilo zgodno da se pred njima češeš...
![]()

Stvarno ne znam , kazem zbunljiv sam, posto vidim da Jorgovanka pobeze negde kad ostadosmo sami ne znam zasto , umesto da me drzi za ruku , ona pobeze , neka, neka , pamtim ja.![]()

Stvarno ne znam , kazem zbunljiv sam, posto vidim da Jorgovanka pobeze negde kad ostadosmo sami ne znam zasto , umesto da me drzi za ruku , ona pobeze , neka, neka , pamtim ja.![]()

Uplašila se da će morati da te češa zbog svraba![]()

Uplašila se da će morati da te češa zbog svraba![]()
Haha necu vise da lupetam , u nekom sam polusnu. 
Može biti i da se počeo češati pred njom...![]()