mig-x
Domaćin
- Poruka
- 3.850
pa kad coveku otimate gace sto mu donose srecu
nego imate li neku lepsu temicu na umu za ovo kafance
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad coveku otimate gace sto mu donose srecu

![]()
eh steta za ovo
Dobru sam dijagnozu postavila da si podetinjio i prepustio svetu mašte. Ma samo ti je to i ostalo
Moracu pod hitno da odem na Forumske igre bez granica pa cemo nastaviti zaozbiljno ...Dobru sam dijagnozu postavila da si podetinjio i prepustio svetu mašte. Ma samo ti je to i ostalo
Moracu pod hitno da odem na Forumske igre bez granica pa cemo nastaviti zaozbiljno ...![]()

Ole...![]()
Joj što volim ove kostime!![]()
![]()
Ti samo vodi racuna o svojoj ...Igre bez granice su mozgalice, kod tebe je i tamo paučina,![]()
Ova slikica mi se sviđa pa paučinu neću da diram. A primetila sam da me dobro analiziraš i pomalo pratišTi samo vodi racuna o svojoj ...
![]()

strasno....do koske
- - - - - - - - - -
jedno pitanje.... mogu li

Neprijatelji se uvek prate.... A primetila sam da me dobro analiziraš i pomalo pratiš![]()
![]()

probao bih malo onog tvog sa kisobrancetom,
svi odose a ti bi da pleses jos
a zaboravih sta sam sipao![]()

kako ti mislis na sebe...
znaj ako ispustis taj kisobrancic mozes posle da mi uputis jedan prodoran pogled
u ono jedno oko sto ostane![]()
jes malo povelički!
Nisam opsednuta nikakvim brodovima i šta će mi kad se plašim dubine i nevolim da plovim
auuu...
pa ti si na vocu ,to nije fer
kisobracic ovaj moze da posluzi
![]()
hoces sa terase za pocetak da vidimo dal izdrzava dvoje

Nemojte skakati pre izbora, doći će Vuč.. da vas spašava. Bićete glavne face na TVmože...da skočimo sa terase...
...ja živim u kući, može...nećemo dalje od mog travnjaka...![]()