Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i da nisu. Na sta bi licilo finale da Nole prezivi Vavrinku, Medvedeva, Federera, a Nadal igra sa Svarcmanom i nekim Beretinijem. Pocinje cetvrtfinale GS-a, prvi set 4:0 i sta onda, ugasis televizor. Ko ce da gleda to sranje. USO najgori GS ove godine.

Ne bih rekao da su Čilić i Švarcman mnogo lakši protivnici od Vavrinke i Medvedeva. Beretini je odličan igrač. U polufinalu će biti stvar volje Beretinija da odigra za finale. Ukoliko bude to želeo svašta je moguće. Čovek ima sjajne udarce.
 
Geldam sada "Live ATP Rankings" i ako Nadal za dva dana osvoji US Open, Novak može da se pozdravi sa prvim mestom za kraj godine.
Izgleda da je ona pobeda na Vimbldonu bila pirova, kao i ono polufinale na RG. Bolje da je pustio Rodžera da pobedi u 3 seta, iaonako je Rodžer bio bolji. A sada možda ne bi bio povređen i igrao bi finale.
 
Bio je pre Andrej Medvedev i igrao je za Ukrajinu, mada je uvek govorio da je on Rus. Čuveno finale RG je odigrao protiv Agasija, kada je i izgubio u 5 setova posle vođstva od 2:0. Možda si zbog toga napisao da je ukrajinac.

Ovo si dobro rekao. Za mnoge tenisere ne znam državljanstvo, jer ga rijetko spominju i pišu. Sjećam se tog Ukrajinca Medvedeva kojeg spominješ.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top