Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
66612308_2180107712108384_9114160579114696704_n.jpg
 
https://tenisuzivo.com/nadal-obezbedio-zavrsni-masters/
Meni su i svi clanci ispod zanimljivi.


OPA!
KADA BI MI ŽIVOT ZAVISIO OD NEKOG TENISERA, UVEK BIH BIRAO NOVAKA: Najveći Đokovićev neprijtelj konačno promenio ploču i oduševio sve Noletove fanove!
Tenis
16.05.2019. 19:00h
Proslavljeni švedski teniser i voditelj popularne sportske emisije "Gem, Šets, Mets" gostovao je u emisiji Oko na RTS-u gde je pričao o raznim temama vezanim za tenis, kao i o svom najvećem protivniku Novaku Đokoviću.
Vilander je sve šokirao svojom izjavom odmah na početku emisije.
'' Ako bih morao da biram teniser da mi spase život kroz finale, onda ne bih birao ni Nadala ni Federera, već samo Novaka. ''

Ovu izjavu je malo ko od njega očekivao, ali to nije bilo sve.
'' Novak je psihički najjači igrač na turu. Federeru se vidi u poslednje vreme, kao npr. u Australiji da više psihički nije tako stabilan kao pre, '' pa je nastavio.
'' Novak sada više nema nijednu slabost, za razliku od ove dvojice. On igra savršen, tenis. Sada možemo da zamislimo da Novak ne izgubi niti jedan meč, što je nekada u tenisu bilo nestvarno.
Ima perfektan ritern i kada igrate sa Novakom to je kao sa zidom, sve vraća i nemoguće je da se igra sa njim. ''

Vilander je prokomentarisao i kakvo je ponašanje tenisera van terena, pa je ponovo nahvalio Noleta, ali i Rafu i Federera.

'' Novak, Rafa i Federer su osim na terenu najbolji i van njega. Idealni su sagovornici za intervju, a nije im teško da stanu popričaju i pozdrave se sa svima, veoma su profesionalni i druželjubivi, '' rekao je Šveđanin, a onda se dohvatio i najtežeg perioda u karijeri Đokovića.

'' Ta transformacija koju je Novak imao u poslednjih godinu dana je neverovatna. Bilo je veoma čudno, svi smo navikli da Novak uvek pobeđuje i ovo nam je to pravi šok. Ali, sada je sve kako treba da bude i ovo je ponovo onaj pravi Novak, možda i bolji neko ikada, zaključio je Vilander.

Kurir sport


https://srbija24.com/djokovic-je-najdosadniji-srpski-teniser-na-novom-udaru-kirjosov...
 
Poslednja izmena:
https://zena.blic.rs/puls-poznatih/mirka-federer-vimbldon/xt0q7ee

Budite ubedjeni da je moje bilo jos gore. Ona ipak ne sme da prelazi neku granicu pristojnosti sto ja u stanu smem. Cak i da psujem.

Drago mi je da je bar dobio Nadala jer protiv Noleta nema ni promil sanse. Lepo rece Vilander senzacija veka bi bila da Noleta neko pobedi.

P.S. Proslo mi vreme da ispravim gresku. Nije NELETA nego NOLETA Vimbldon treci gren slem.
 
Poslednja izmena:
Kako Rođa đipa, a?

Kako da ne djipa kad je sprecio Rafu da dodje do 19-tog gs-a. :D

Mislim da je dobro da nije Rafa u finalu sa Novakom. Napalio se malo posle pobeda na sljaci. To bi mu bilo trece finale ove godine. Dobro je da se ohladi malo. Drugi deo sezone uglavnom igra lose, a Novak dobro tako da ima sansu da ostane No1e i na kraju godine.

Nije dobro ni sto je Federer u finalu. Ali mislim da se ispraznio da pobedi Rafu. Novak ako i osvoji 16 GS, nije toliko opasno po njega. A vec 19 Rafinih bi bio veliki problem. Tako mi je i delovao kad je davao izjavu posle meca, da je hepi sto je izbacio Rafu, a protiv Novaka sta bude.
 
Pozdrav svima ...Bila sam na moru ...prezivjela kise i vjetrove ...Suncala se koliko mi je vrijeme dozvoljavalo .Pjesacila stazice , pela se uz stepenice na plazi Strebine u Sutomoru .Bila srecna Novakovim pobjedama sama se radovala .Sad cekam ponedeljak i nadam se jos jednom peharu u Noletovim rukama .
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top