Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stalno zaboravim da si ti prvacic,izvini sine! :ok:
za tvoje dobro...znas da kljuc ne gine...a to nije dobro :sad2:

Vidi,ovako od oka bi rekao da si manje vise sezdeset trece ili cetvrto godiste. Samo oni ovoliko pucaju od nicim potkrepljenog ega.

- - - - - - - - - -

Duskice,dal se dogovoriste na internom moderatorskom podforumu dal sam pocetnik ili Mackoni? Puno ti je trebalo da se vratis. Mora da je debata bila zustra.

Нисам те то питао. Питао сам да ли би ти ставио да си на његовом месту. А то што кажеш да има своју породицу не одговара скупу слика на Timeline Photos. Чак нема ни једне породичне слике тамо. На MOBILE UPLOADS је Кики нашла две слике од укупно 251.

- - - - - - - - - -

Видиш ту слику? :sad2: Зар јој није место на његовом профилу? :rtfm:

Naravno da ne bi. Dovoljno je to sto se stalno zahvaljuje za podrsku roditelja i govori da bez njih ne bi bio tu gdje je.

Sijeda kosa je znak mudrosti .
Nas narod kaze ...Bog dao da osijedis i da dozivis duboku starost .
Stariji ljudi su mudri od nagomilanog iskustva od skole zvane zivot.
Njihivo obrazovanje,postovanje starijih, jednom rijecju vaspitanje je dar .
Za sve mladje generacije zeljne znanja i lijepog uvazavanja drugih da bi bio uvazen .
Zivimo u stvarnosti gdje se gube vrijednosti svega i svacega .
Lijepo je vidjeti jednog Novaka Djokovica kojeg krase ...
Dobrota,postovanje protivnika,ljubav prema Srbiji.ljubav prema porodici, prema djeci sirom svijeta .
Malo sam vas davila ali nisam nista rekla sto nije istina .

Šta vam je uradio taj lik pa ga vidite i tamo gde ga nema?

- - - - - - - - - -

Aj odluci se,dal sam Mackoni ili Dusko.

Bolje da ne znaš...imaju noćne more i priviđam im se svakodnevno :lol:

- - - - - - - - - -

Ova slika je svezija od one sa fejsa. Uzeta je sa Tvitera,
a ovo je Noletova stranica na Twitteru.

https://twitter.com/DjokerNole

Na slici daje Bekeru preporuku da moze lakse da se zaposli :hahaha:

CzviRYwWEAAH5cI.jpg

Da nije ovo fotografija gde Nole potpisuje ugovor sa NIKE?

Pa to Beker prica davnih dana. Pricao sam cak i ja pa ste pljuvali po meni dok nije to i on sam rekao: “Federer je star, Rafa stalno povredjen, Marej povredjen, a ostali su daleko”. Mozda sada mala korekcija. Videcemo kako ce i da li uopste prva dvojica igrati, a treci se, to stoji, dosta dobro oporavio od operacije kicme. Za sada oni "ostali" su jos uvek "daleko" i kao da ne pokazuju nikakvu nameru da se primaknu. Tako da je konstatacija da su samo Nole i Mari u igri za prvo mesto potpuno tacna. Kako mi Mari mentalnio ne izgleda kao neko ko je dovoljno jak da teret prvog mesta duze nosi na plecima smenu na vrhu ocekujem veoma brzo. Pa secate se da je odmah po dolasku na prvo mesto rekao da hoce da uziva jer ne zna koliko ce se tu zadrzati. Toliko malodusnosti broj jedan ne sme sebi da dozvoli. Inace nece dugo biti broj jedan.

Stvarno ne znam sta se sa vama desava. Ceo dan presipate iz praznog u suplje, a niko nista da komentarise o onoj gore izjavi Bekera koju je Sibirski postavio (post 7297) ili moj post 7039. Mekinro: Federer je najbolji igrač u istoriji tenisa, a Đoković... Đoković je peti. Nisam znao da o Federeru ima tako visoko misljenje.

Где је ту Федерер
heart.gif
?
Испао ко кромпир кроз бушан џак. :rotf:

Pa kad ne igra već pola godine. Šta se čudiš?

- - - - - - - - - -

Stvarno ne znam sta se sa vama desava. Ceo dan presipate iz praznog u suplje, a niko nista da komentarise o onoj gore izjavi Bekera koju je Sibirski postavio (post 7297) ili moj post 7039. Mekinro: Federer je najbolji igrač u istoriji tenisa, a Đoković... Đoković je peti. Nisam znao da o Federeru ima tako visoko misljenje.

Pa u pravu je Mekinro. Nole je realno 3-5 na listi najboljih svih vremena. S tim što njegova karijera još uvek nije gotova, i može da se desi da osvoji još neke trofeje.

- - - - - - - - - -

Jel sad idu dani zalosti ili ce da te banuju zbog kaljanja lika i dela?

Ne znam.... :D Ja samo primećujem da ljudi nisu isti otkad Nole više nije prvi na listi. Pogodilo ih je mnogo.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back