- Poruka
- 86.572
Necu da ti se mesam u vatanje. Ipak si ti stari sedi otac na Krsti a ja samo pocetnik. Vataj koliko ti dusa iste.
Ova ti dobra...samo da ne moram crtat...sad kad si me pusto,mozes i neku skolu zavrsiti!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necu da ti se mesam u vatanje. Ipak si ti stari sedi otac na Krsti a ja samo pocetnik. Vataj koliko ti dusa iste.

PolakoNe piše mu starac nego stranac.![]()
djecko prvo mora u skolu! Malo je ne skolovan.
Polakodjecko prvo mora u skolu! Malo je ne skolovan.
![]()
Prilagodjavam se sagovornicima i sagovornicama
opet si uvatio....da gresis! 
Ne piše mu starac nego stranac.![]()
Naftalinko,ovo je 21 vek. Vataj se za sta ti dusa iste.opet si uvatio....da gresis!
![]()
Srbine veliki,stari sedi otac je izraz potekao od Slovena. To su znas oni od kojih potices i danas se skraceno izgovara starosedeoc. Sedi jedan!

Srbine veliki,stari sedi otac je izraz potekao od Slovena. To su znas oni od kojih potices i danas se skraceno izgovara starosedeoc. Sedi jedan!

- - - - - - - - - -
Naftalinko,ovo je 21 vek. Vataj se za sta ti dusa iste.

Stalno zaboravim da si ti prvacic,izvini sine!
za tvoje dobro...znas da kljuc ne gine...a to nije dobro![]()
Нисам те то питао. Питао сам да ли би ти ставио да си на његовом месту. А то што кажеш да има своју породицу не одговара скупу слика на Timeline Photos. Чак нема ни једне породичне слике тамо. На MOBILE UPLOADS је Кики нашла две слике од укупно 251.
- - - - - - - - - -
Видиш ту слику?Зар јој није место на његовом профилу?
![]()
Naravno da ne bi. Dovoljno je to sto se stalno zahvaljuje za podrsku roditelja i govori da bez njih ne bi bio tu gdje je.

Šta vam je uradio taj lik pa ga vidite i tamo gde ga nema?
- - - - - - - - - -
Aj odluci se,dal sam Mackoni ili Dusko.

Ova slika je svezija od one sa fejsa. Uzeta je sa Tvitera,
a ovo je Noletova stranica na Twitteru.
https://twitter.com/DjokerNole
Na slici daje Bekeru preporuku da moze lakse da se zaposli
![]()
Bolje da ne znaš...imaju noćne more i priviđam im se svakodnevno![]()
Vidim i mogu ti reci da si im bas uterao strah.
Vidim da ATP listu baš dugo niko nije postavio na ovu temu:
![]()
? Испао ко кромпир кроз бушан џак. 
Pa to Beker prica davnih dana. Pricao sam cak i ja pa ste pljuvali po meni dok nije to i on sam rekao: “Federer je star, Rafa stalno povredjen, Marej povredjen, a ostali su daleko”. Mozda sada mala korekcija. Videcemo kako ce i da li uopste prva dvojica igrati, a treci se, to stoji, dosta dobro oporavio od operacije kicme. Za sada oni "ostali" su jos uvek "daleko" i kao da ne pokazuju nikakvu nameru da se primaknu. Tako da je konstatacija da su samo Nole i Mari u igri za prvo mesto potpuno tacna. Kako mi Mari mentalnio ne izgleda kao neko ko je dovoljno jak da teret prvog mesta duze nosi na plecima smenu na vrhu ocekujem veoma brzo. Pa secate se da je odmah po dolasku na prvo mesto rekao da hoce da uziva jer ne zna koliko ce se tu zadrzati. Toliko malodusnosti broj jedan ne sme sebi da dozvoli. Inace nece dugo biti broj jedan.
Где је ту Федерер? Испао ко кромпир кроз бушан џак.![]()
![]()

Vidim da ATP listu baš dugo niko nije postavio na ovu temu:
![]()
Где је ту Федерер?Испао ко кромпир кроз бушан џак.![]()
![]()
Stvarno ne znam sta se sa vama desava. Ceo dan presipate iz praznog u suplje, a niko nista da komentarise o onoj gore izjavi Bekera koju je Sibirski postavio (post 7297) ili moj post 7039. Mekinro: Federer je najbolji igrač u istoriji tenisa, a Đoković... Đoković je peti. Nisam znao da o Federeru ima tako visoko misljenje.
Jel sad idu dani zalosti ili ce da te banuju zbog kaljanja lika i dela?