Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da si pogodio, iako ti to nije bila namera.

Nole upravo šuruje sa takvim tipovima poput te tvoje babe - lažnim guruima i vračevima :lol:

Imas pravo,vidi sta lazni guru ucini od Fedjice,
naravno uz dogovor sa Mirkom,pa ce onda da mu peva
"ko ce sada da te dirka i svirka":hahaha:

OlFxuym.jpg

Poslednja izmena:
Po rezultatu drugog i trećeg seta, nije. Dobio je ubedljivo. Ali njegov odnos prema igri nije bio na pobedničkom nivou. :(

Mec je odigran, slazem se, prilicno traljavo. Kao, uostalom, i vecina njegovih takvih kriticnih meceva u prvim kolima. Ali ja mislim da je bitna, sto je govorila Milka Babovic: "ocena za opsti dojam" - i za to dajem ocenu. A ona je tim pozitivnija sto se "traljavijom" igrom doslo do vazne pobede. Pobede koja se ispostavi kljucnom za novu titulu.

Federer: Mirka veruje da mogu da se vratim na vrh

Rodžer Federer kaže da mu mnogo znači što njegova supruga Mirka veruje da može da se vrati u vrh.
Izvor: B92 utorak, 1.11.2016.

„Ona jedva čeka da me vidi ponovo zdravog na terenu. Ona veruje u mene, to mi daje snagu. Vidi me na pet minuta i odmah zna šta nije u redu. Već sam je pitao da li misli da ja mogu ponovo da radim na terenu ono što sam radio. Odgovorila mi je pozitivno. Ona bi mi iskreno rekla da ima neku sumnju“, kaže Federer.

Najblaze receno cudna, smesna i `ajde da ne budem surovo i nevaspitano jasan – nepametna izjava. Ipak je u pitanju Federer pa ne mozemo reci da je izjava totalno van pameti. Ali nije on povredio mali prst nego operisao koleno i nije pauzirao dva meseca nego prakticno dvanaest. Nema on sad 25 nego 35 godina. Zato je izjava “malo” van vremena. "Malo mnogo" je van vremena. I totalno je nerealna. Lepo je sto ona veruje u njega i lepo je sto on veruje u njeno verovanje. Ali ne treba o tome “trubiti” po novinama i sluziti za podsmeh. Ako se u nekom ludilu vrati u prvih deset moze, onako usput, reci da mu nekakav podstrek za taj podvig dalo njeno misljenje. Ali samo post festum.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back