Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Ne razumem sta ove slike traze ovde? Da li i pokazivanje emocija spada u nedolicno ponasanje? I to coveka za koga tvrdimo da je bezosecajna masina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem sta ove slike traze ovde? Da li i pokazivanje emocija spada u nedolicno ponasanje? I to coveka za koga tvrdimo da je bezosecajna masina.

Evo vec vise od pola dana se lomim da li da napisem ovo ili ne. Ima tu raznih nedolicnih reci, prostakluka, ali – razmisljam, ako su to mogli da procitaju, progutaju i svare hiljade citalaca raznih uzrasta mozemo valjda i svi mi ovde, odreda odrasli, formirani ljudi koji smo se toga na ovom nasem brdovitom Balkanu naslusali i jos cemo. A kako je verbalni delikt odavno ukinut mislim da ovo niti ce neko brisati niti ce mene kaznavati jer ja samo citiram (verno) nesto sto je napisano (receno). Ali sto kazu Tzar (i Aristotel): "Drag mi je Nole (Sokrat), ali mi je istina draza". Desilo se istog, ocigledno blesavog, dana, a ucesnici su prvoklasni - Nole je cak bolji. Elem prica ide ovako. Pa kud puklo da puklo:
BAŠ SE IZNERVIRAO
Nole psovao: Je***
vam mamu u pi*** svima! (VIDEO)
Autor: P. V. | 14.03.2013 - 12:26:00h
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, bio je veoma ljut zbog činjenice da je morao ceo dan da čeka da bi izašao na teren.
SLIKA BESNOG, LJUTITOG NOLETA
Pao mu mrak: Novak Đoković | Foto: Beta AP
Nole je jutros savladao Sema Kverija, a po američkom vremenu meč se završio dva časa posle ponoći. Brojnim navijačima nije smetalo da ostanu do kraja i aplauzima pozdrave šampiona.
- Moram da se zahvalim navijačima što su ostali ovako kasno. Dan je bio dugačak. Odlično sam počeo meč, ali sam u nastavku jurio rezultat. Čekao sam ceo dan i baš je bilo frustrirajuće. Bio sam ljut, pokušao sam da ostanem miran - rekao je Nole. “Kakav li je tek kad je nemiran”, pitam se. Sala Mala.
Koliko je nezadovoljan Đoković videlo se po završetku meča kada je propisno ipsovao nekoga (pretpostavlja se organizatore), zatim je "ispaljivao" prazne loptice na tribine, a onda je po završetku meča na kameri napisao 2 A.M., naglašavajući da se meč završio dva časa iza ponoći...
- Je*** vam mamu u pi*** svima!
(premotajte na 5:41 od početka snimka). E, sad sto rece Sojic: “Nece da moze”. Ipak je neko smatrao da nije primereno da to jos uvek stoji tu pa je snimak volsebno nestao. Federerov, koji oslikava takodje krajnje prostacko ponasanje, jos uvek je tu. Bas me cudi. (prim. pisca posta)
Ovaj dan je, izgleda, bio nezgodan za favorite, kada je u pitanju samokontrola - pogledajte ovde kako je Rodžer Federer izgubio živce. (ako kliknete na “ovde” u originalu clanka ide “Federer”).
Ja:
Toliko o dvostrukim kriterijumima kojima smo svi pomalo podlozni. Ali neki bas totalno.
Pored toga Nole za svoje ponasanje i svoj recnik ima svo opravdanje i sva izvinjenja ovog sveta. Naime rastao je na Balkanu u jednoj zemlji koja se uvek nalazila na putu najgorih rusilaca i palikuca ovog sveta, zemlji vecitih ratova i stradanja, krvavih dinastistickih borbi. A gde su tek pet vekova pod Turcima. I sad mi treba da se poredimo sa jednom Svajcarskom koja je od 1815. (Becki kongres) neutralna, a Папа Јулије II 21. јануара 1506. званично установљава Ватиканску гарду у чије је редове примaо само (hrabre) војнике из Швајцарске. Ne ide, brate. I zato ne napadajte Noleta mnogo. Krivi su geni.
Rekoh i spasih dusu svoju. Ko nije kriv neka prvi baci kamen.
Da, Dule potpuno se slažem sa tobom. Što se tiče dvostrukih aršina, ja sam se već uveliko navikao, pogotovo na ovim temama. Više slobode za pisanje na forumima krstarice imaju islamski fanatici i ustaše nego oni koji navijaju za tenisera koji nije Novak Đoković. To govori o ostrašćenosti pojedinaca koji će se sami prepoznati.
A hejteri se prepoznaju po tome sto navijaju za svakog tenisera koji igra protiv Novaka Djokovica. Pa tako jedan dan navijaju za Niskorija, drugi za Raonica, treceg dana vole Vavrinku, navijaju i za Federera i za Nadala istovremeno samo ako ima neke sanse da dobiju Novaka. Svaki dan dozivljavaju novi prelom mozga...
Ja oduvek navijam za Kralja Federera. A pobede drugih tenisera nad Nolom više koristim da natrljam nos zagriženim Nolovim fanovima![]()
Laprdas godinama...bas bez veze!Ja oduvek navijam za Kralja Federera. A pobede drugih tenisera nad Nolom više koristim da natrljam nos zagriženim Nolovim fanovima![]()

Nina 
Forum Krstarice neće biti dostupan večeras u periodu 00:00-04:00 zbog planiranog tehničkog održavanja. Hvala vam na razumevanju.Ja oduvek navijam za Kralja Federera. A pobede drugih tenisera nad Nolom više koristim da natrljam nos zagriženim Nolovim fanovima![]()

To niko nije primetio, posto ti je svaki post o tj. protiv Novaka.
Evo sta tvoj Federer kaze o Novaku. I on se potresao, a ti i dalje hejtujes.
"Nisam mislio da Vavrinka može da pobedi, ne zbog toga što imam nešto protiv njega već sam mislio da je nemoguće da Đoković izgubi to finale. Novak prolazi kroz krizu, to me je uznemirilo", rekao je Federer.
http://www.kurir.rs/sport/tenis/sva...uznemirila-me-dokoviceva-kriza-clanak-2503689
Ко врага тражи, врага и нађе, а ти свог никада не промашиш

Kao žao mu je, a Kralj jedva čega da ga ispraši na terenu i pokaže mu ko je najbolji svih vremena![]()
Tesko da ce uopste i doci u priliku da se s njim i sretne. Jedino kad ubrzo "ispadne iz prvih sto" pa mu zla sudbina u prvom kolu dodeli Noleta za protivnika. Da Nole jos malo popravi, cini mi se najlosiji, skor sa svojim pravim protivnicima. Tu naravno ne racunam "skorove" sa ostalim velikanima belog sporta jer je sa njima odigrao mali broj meceva Rodik = 4:5 i Safin = 0:2. Nemojte ocekivati da cu reci da je u to vreme (Safin) vec iza sebe ima osvojenu Australiju. Bilo bi suvise mufljuski da tu Australiju koristim kako mi kad odgovara. Cas je bolesna - cas je normalna. Imao je zavrsni masters. Sa Rodikom je vec pravi, ozbiljan teniser. Spreman da 2011. eksprodira kao supernova. Iako vazi za najboljeg riternera na svetu - osim naravno za neizlecivo bolesnog Matsa ( Vilander: Endi ima bolji način riterniranja od Novaka - US Open 2016. ) pitanje je kako bi se borio sa gromovitim Rodikovim servisima jer vidimo da mu ti najbolji serviseri, kad imaju svoj dan, ipak bas previse ne leze. Dokaz je i "starac Foco od stotinu leta" - Karlovic = 1:2. Pravo je cudo kako su tako malo meceva odigrali u tako dugom periodu. Federer : Ivo = 13:1. Federer : Rodik = 21:3.
- - - - - - - - - -
Pozdrav svima.
Cime je izazvano ovo nabrajanje Novakovog H2H-a sa teniserima starijim od njega?
Cemu ta stalna potreba i nagon da se omalovazava Novak i njegovi rezultati.
Kako to da se niko ne seti Federerovog H2H-a, na primer Federer : Kafelnikov - 2:4 ili Federer : Rafter - 0:3, Federer : Kuerten - 1:2. Guga je prakticno zavrsio karijeru u 25-toj godini zbog povreda, onda se volsebno posle nekoliko godina vratio da odigra jos jedan RG i oducio Rodzera, tada broj jedan, od tenisa sa 3:0.
Novak je imao negativan skor i protiv Rafe i protiv Federera dok se ovaj prvi nije raspao a drugi omatorio da bi igrao mečeve na 3 seta![]()