- Poruka
- 21.583
Ајмо сад на порез, ту увек победите иако знате да се порез плаћа тамо где се новац направи..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ајмо сад на порез, ту увек победите иако знате да се порез плаћа тамо где се новац направи..![]()

Pogledaces listu u ponedeljak ...![]()
Evo pocelo je a nije porez .
Nije - nego pa u krug .
Ustvari pucaju od jeda sto je Novak - Nole MAJSTOR .
A sve sto napisu vise govori o onome sto svi znamo ...
Boli ih sto su nemocni da mu se narugaju .
Potezu Rodzera i gdje mu mjesto nije ...
Covjek vrijedno trenira i sprema se za uspjesan povratak .
Sto mu mi Novakovi navijaci iskreno zelimo .
Da Rodzer ne igra kako bi nas Nole imao motivaciju da igra bolje i bolje .
Uzivajte svi koji slavite ovu Novakovu pobjedu ...
![]()
Da podvučemo : jedini igrač iz svetskog vrha koji nema prijavu boravišta u svojoj zemlji. Jedini.
Мастерси:
Ђоковић 27
Федерер 24
- - - - - - - - - -
А сезона тек почела..јако сам забринут, лоше вести..![]()
......iz Monaka. Ultimativni rodoljub
Inače, misliš li da će Nol osvojiti 20+ GS titula? Ja mislim da možda osvoji i 30![]()
Đoković pomogao manastir Gračanicu sa 100.000 dolara...
![]()
![]()
Ova novčana pomoć manastiru Gračanici i Eparhiji Raško-prizrenskoj namenjena je otkupu zemljišne parcele
Padalište u neposrednoj blizini manastirskog imanja.
Manastir je bio prinuđen da otkupi pomenutu parcelu po veoma visokoj ceni jer bi u protivnom imovina bila zauvek otuđena od manastira i Crkve, što bi dugoročno gledano imalo veoma štetne posledice za celu srpsku zajednicu u Gračanici.
Novčana donacija za manastir Gračanicu uplaćena je preko Humanitarnog fonda "Novak" koji radi uz svesrdnu podršku Genadija Timčenka, uglednog biznismena i dobrotvora iz Rusije.
"Pored svojih dostignuća na polju sporta, Nole se istakao i svojom dobrotvornom delatnošću, svesrdnim i iskrenim pomaganjem stradalnom narodu sa Kosova i Metohije.
Pored njegove redovne pomoći manastirima Hilandaru i Sv. Arhangelima kod Prizrena, takođe treba pomenuti pomoć i stipendiranje dece, posebno sa Kosova i Metohije, preko fondacije “Naša Srbija”, donaciju ambulantnog vozila bolnici u Kosovskoj Mitrovici, pomoć deci ometenoj u razvoju u Banjoj Luci, kao i pomoć nedavno postrdalim u zemljotresu u Kraljevu i poplavama u Loznici", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom internet sajtu našeg najboljeg tenisera.

Evo pogledao sam, dvanaesti je. Veze nemaš sa tenisom.
JESTE veze nemam sa ljudima koji nikad ne prastaju tudje greske a svoje ne vide ...![]()
JESTE veze nemam sa ljudima koji nikad ne prastaju tudje greske a svoje ne vide ...![]()
.....svetlosna godina 
Pravi dobrotvori se ne hvale u svim prilikama koliko su dali. Toliko.
....sah mat Први пут у историји тениса први на листи има више поена од збира другог и трећег. Неки Новак Ђоковић, Србин..пацер, појма нема..![]()

Da je donirao i ćutao o tome, mediji ne bi ništa znali, pa ne bi ni objavili. Jednostavno, zar ne?
- - - - - - - - - -
Nolo kako je počeo, ne bi me čudilo da ima uskoro poena kao svi teniseri iz top 100 zajedno![]()

Da podvučemo : jedini igrač iz svetskog vrha koji nema prijavu boravišta u svojoj zemlji. Jedini.
Da vidimo je l' greska ili arogancija.
Nisikori-Florida, Berdih - Monako, Raonic-Monako, Cilic-Monako, Anderson-Florida...
Tsonga, Gaske i Simon - Svajcarska. Sad se verovatno pitate sta rade ovi u Svajcarskoj.
Evo i odgovora sa jednog teniskog foruma: "Switzerland is a known tax heaven where rich can actually NEGOTIATE tax rate with the Government. So, end up paying very low taxes there, the Government still gets a "free money" and the Pros are still happier than paying 5x the amount somewhere else..."
Мислиш да после операције колена неко може да се врати у врх неког профи спорта? Како? Има супер моћи, или није било операције?