Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://sport.blic.rs/tenis/srdan-dj...rbije-a-niko-ga-nije-omalovazavao-kao/5bnrt5r

"Kada je Srbija igrala protiv Švajcarske u Ženevi 2006, Novak je imao samo 19 godina. Imao je devijaciju sinusa i nije mogao da diše, pa je imao problem sa dugim mečevima i dugim poenima. A Federer je na svaki mogući način pokušao da ga omalovaži zbog problema sa disanjem. Pokazao je tada da je najbolji igrač na svetu, ali i ne toliko dobra osoba. Niko se nikada nije na taj način ophodio prema Novaku."

Federeru je bilo jasno da ce klinac da ga dere kad poraste pa je vrsio pritisak i u dobroj meri uspeo da ga poremeti, ali na kraju sve dodje na svoje.

Slika govori vise od hiljadu rijeci ....:heart::heart::heart:

jelena-dokovic-novak-dokovic-foto-nebojsa-mandic-1457347060-858531.jpg

Jevandjelje po Srdjanu

Ovo je citat o kojem sa ja pisao:

O Novaku kao srpskoj ikoni.

On je simbol Srbije i bog nove Srbije, ali ja sam tužan zbog toga. Novak je jedina svetla tačka na kraju tunela Srbije u ovom trenutku. Veoma sam zabrinut zbog zemlje i ljudi. Šta će se dogoditi kada Novak završi karijeru. Ljudi u Srbiji vide Novaka kao njihovog idola. On je živi primer kako ostvariti nemoguće sa podrškom porodice. Ali, osim njega, za Srbiju nema ničega.“

http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2016&mm=03&nav_category=91&nav_id=1107220

Па није се Новак "повредио" када је састављена нова листа недозвољених средстава за допинг. Лепо је Маша рекла да није хтела да глуми повреду као неки. Јасно ко дан.:lol:

Леле...
http://sport.blic.rs/indian-vels/fe...vih-vremena-kakav-nadal-kakav-federer/bb6q6sr
Felisijano pun hvale: Novak je najbolji svih vremena, kakav Nadal, kakav Federer?!

"On je najbolji svih vremena. Novak je najbolji teniser svih vremena. I, po mom mišljenju, tako stoje stvari već godinu, godinu i po dana. Razlika u klasi između njega i ostalih tenisera je mnogo veća nego kada su Rodžer Federer i Rafael Nadal bili na vrhu ATP liste. Kada je Rafa bio prvi na svetu, nije bio ni bio ni blizu ovoliko dominantan u odnosu na konkurenciju kao što je to sada Đoković. Rodžera bih stavio na drugo mesto", rekao je 34-godišnji Lopez.
"Trenirate svaki dan, idete u teretanu, trudite se... Život posvetite tenisu, samo da biste igrali ovakve mečeve. Preda mnom je velika prilika da igram sa najboljim na svetu, na velikom stadionu. Šta će mi veća motivacija?", kaže Lopez.

Леле...
http://sport.blic.rs/indian-vels/fe...vih-vremena-kakav-nadal-kakav-federer/bb6q6sr
Felisijano pun hvale: Novak je najbolji svih vremena, kakav Nadal, kakav Federer?!

"On je najbolji svih vremena. Novak je najbolji teniser svih vremena. I, po mom mišljenju, tako stoje stvari već godinu, godinu i po dana. Razlika u klasi između njega i ostalih tenisera je mnogo veća nego kada su Rodžer Federer i Rafael Nadal bili na vrhu ATP liste. Kada je Rafa bio prvi na svetu, nije bio ni bio ni blizu ovoliko dominantan u odnosu na konkurenciju kao što je to sada Đoković. Rodžera bih stavio na drugo mesto", rekao je 34-godišnji Lopez.
"Trenirate svaki dan, idete u teretanu, trudite se... Život posvetite tenisu, samo da biste igrali ovakve mečeve. Preda mnom je velika prilika da igram sa najboljim na svetu, na velikom stadionu. Šta će mi veća motivacija?", kaže Lopez.

Hvali ga da bi se ovaj opustio...:D

Druga i poslednja opomena , da povedete racuna sta pisete i da prekinete da optuzujete Novaka , Federera i ostale tenisere za doping..
Postovi obrisani

Па није се Новак "повредио" када је састављена нова листа недозвољених средстава за допинг. Лепо је Маша рекла да није хтела да глуми повреду као неки. Јасно ко дан.:lol:

:lol:

- - - - - - - - - -

Hvali ga da bi se ovaj opustio...:D

Jok, nego onako džukački, da kad izgubi kaže kako je izgubio od najboljeg...

Inače, Felisijano Lopez... osvajač Gemaksa, beše? :lol:

Zamisli, Novakov kućni prijatelj, koji je došao ovde na onaj bedni pokušaj turnira koji je ugašen za dve godine da proba da mu podigne rejting, rekao da je N0le najsasvimpotpunosasvim najjači dasa na svetu... svih vremena :lol:
Pa potpuno sam iznenađen, stvarno neočekivano. :lol:

- - - - - - - - - -

Taj amater ništa nije osvojio, ali zato sebi diže cenu ovakvim izjavama...ili pokušava :D

Nemoj tako, osvojio je Beč pre dvanaest godina i Johanesburg pre pet. :lol:

Zamisli, Novakov kućni prijatelj, koji je došao ovde na onaj bedni pokušaj turnira koji je ugašen za dve godine da proba da mu podigne rejting, rekao da je N0le najsasvimpotpunosasvim najjači dasa na svetu... svih vremena :lol:
Pa potpuno sam iznenađen, stvarno neočekivano. :lol:

- - - - - - - - - -

Nemoj tako, osvojio je Beč pre dvanaest godina i Johanesburg pre pet. :lol:

A izvinjavam se, ipak veoma ozbiljan igrač :cepanje:

Nole je pobijedio Lopeza sa 6 - 3 ...6 - 3...
Na samom pocetku sam se uplasila Lopez je servirao vise nego dobro .
Ali Nole je bio bolji , ma da ulazak u meceve i njegova igra nije vrhunska .
Moji mi drugari kazu da se cuva jer protivnici su sve tezi , kako mecevi odmicu ...:D

Nenad Zimonjić i Eduar Rože Vaslan plasirali su se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu u dubl konkurenciji.
Njih dvojica su u noći između srede i četvrtka pobedili Amerikance Boba i Majka Brajana 4:6, 6:1, 14:12.
Zimonjić i Rože Vaselan su slavili posle preokreta i velike borbe u trećem setu, u kojem su gubili 9:2, a potom se neverovatno izdigli i spasili čak osam meč lopti.

Nole je pobijedio Lopeza sa 6 - 3 ...6 - 3...
Na samom pocetku sam se uplasila Lopez je servirao vise nego dobro .
Ali Nole je bio bolji , ma da ulazak u meceve i njegova igra nije vrhunska .
Moji mi drugari kazu da se cuva jer protivnici su sve tezi , kako mecevi odmicu ...:D

Ne zaboravi kako se mučio protiv strašnog Kukuškina nedavno :lol: Neće biti dobro kad naleti na nekog boljeg igrača...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back