duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
ali u kompletu..sa ovim macanom...
hvala duska..![]()
Za posebne djevojke posebne isporuke ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali u kompletu..sa ovim macanom...
hvala duska..![]()

„Verujem da će biti najbolji teniser u istoriji. To govorim od kako je ušao u tenis. Svakako će biti jedan od najboljih sportista u istoriji. Sve to je jer je poslat od Boga. Kao porodica, trudili smo se da se želja Boga ostvari, On može da osvoji još 10 Gren slemova.“

Jevandjelje po Srdjanu
Maradona: "Tennis can't be amazing without Roger Federer "
![]()

Леле...
http://sport.blic.rs/indian-vels/fe...vih-vremena-kakav-nadal-kakav-federer/bb6q6sr
Felisijano pun hvale: Novak je najbolji svih vremena, kakav Nadal, kakav Federer?!
"On je najbolji svih vremena. Novak je najbolji teniser svih vremena. I, po mom mišljenju, tako stoje stvari već godinu, godinu i po dana. Razlika u klasi između njega i ostalih tenisera je mnogo veća nego kada su Rodžer Federer i Rafael Nadal bili na vrhu ATP liste. Kada je Rafa bio prvi na svetu, nije bio ni bio ni blizu ovoliko dominantan u odnosu na konkurenciju kao što je to sada Đoković. Rodžera bih stavio na drugo mesto", rekao je 34-godišnji Lopez.
"Trenirate svaki dan, idete u teretanu, trudite se... Život posvetite tenisu, samo da biste igrali ovakve mečeve. Preda mnom je velika prilika da igram sa najboljim na svetu, na velikom stadionu. Šta će mi veća motivacija?", kaže Lopez.
Druga i poslednja opomena , da povedete racuna sta pisete i da prekinete da optuzujete Novaka , Federera i ostale tenisere za doping..
Postovi obrisani
Па није се Новак "повредио" када је састављена нова листа недозвољених средстава за допинг. Лепо је Маша рекла да није хтела да глуми повреду као неки. Јасно ко дан.![]()

Hvali ga da bi se ovaj opustio...![]()

- - - - - - - - - -
Jok, nego onako džukački, da kad izgubi kaže kako je izgubio od najboljeg...
Inače, Felisijano Lopez... osvajač Gemaksa, beše?![]()

Taj amater ništa nije osvojio, ali zato sebi diže cenu ovakvim izjavama...ili pokušava![]()

Zamisli, Novakov kućni prijatelj, koji je došao ovde na onaj bedni pokušaj turnira koji je ugašen za dve godine da proba da mu podigne rejting, rekao da je N0le najsasvimpotpunosasvim najjači dasa na svetu... svih vremena
Pa potpuno sam iznenađen, stvarno neočekivano.
- - - - - - - - - -
Nemoj tako, osvojio je Beč pre dvanaest godina i Johanesburg pre pet.![]()

Nole je pobijedio Lopeza sa 6 - 3 ...6 - 3...
Na samom pocetku sam se uplasila Lopez je servirao vise nego dobro .
Ali Nole je bio bolji , ma da ulazak u meceve i njegova igra nije vrhunska .
Moji mi drugari kazu da se cuva jer protivnici su sve tezi , kako mecevi odmicu ...![]()
Neće biti dobro kad naleti na nekog boljeg igrača...