Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto je sve Novak morao da uradi da bi slomio Mihail Kukuskina?!
Mihail Kukuskin je odigrao mec svoje karijere .Mec svog zivota i izgubio ga od Noleta....
Novaku je ovaj put bilo potrebno pet sati dramaticne igre ne bi li ga konacno pobojedio da bi Srbijija izjednacila.
Odlucujuci mec Viktor i dobio i Srbija je otisla dalje .BRAVO MOMCI I SRECNO U DALJEM TAKMICENJU
:D:D:D

489839_tan2015-3-7-162118332-0_ln.jpg
567176_tan2016-3-4-174622987-4_ln.jpg

Poslednja izmena:
Sto je sve Novak morao da uradi da bi slomio Mihail Kukuskina?!
Mihail Kukuskin je odigrao mec svoje karijere .Mec svog zivota i izgubio ga od Noleta....
Novaku je ovaj put bilo potrebno pet sati dramaticne igre ne bi li ga konacno pobojedio da bi Srbijija izjednacila.
Odlucujuci mec Viktor i dobio i Srbija je otisla dalje .BRAVO MOMCI I SRECNO U DALJEM TAKMICENU
:D:D:D

489839_tan2015-3-7-162118332-0_ln.jpg
567176_tan2016-3-4-174622987-4_ln.jpg

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar:

Šta, Novak pobedio Borata? Jupiii! Dokazao da je broj 1 :D

Ko ti je pa ovaj Borat ?
Jupi Gold RogerJUPI :ortaci2:
Srbija izjednacila da bi o pobijedila.:D
Mihail Kukuskin ni poslije pet sati igre i sijaset prilika nije uspio da pobijedi umornog povrijedjenog Novaka - Noleta
Kako se samo lako pecas i dokazujes nam ono sto vec znamo ocu reci da utvrdjujes gradivo .:zcepanje:

TENIS
KAKAV ŠOK Šarapova pala na doping testu!
B. O. | 07. 03. 2016 - 21:17h
Ruska teniserka Marija Šarapova obavestila je večeras navijače da je tokom Australija opena pala na doping testu.
Trenutno sedma teniserka sveta je sazvala konferenciju na kojoj su svi verovali da će objaviti odlazak u penziju, a onda je usledio pravi šok! Maša je priznala da je pala na doping testu!
Uskoro opširnije...
Share
Najavljena pres konferencija Marije Šarapove počela je prije nekoliko minuta, a ruska teniserka je objavila da je pala na doping testu na posljednjem grend slem turniru koji je odigran - Australian openu.
Ruskinja je juče istakla da će saopštiti "važnu vijest" javnosti, ali i dalje nije poznato da li će objaviti kraj karijere...

Sta ovo bi?

P.S. "Bila sam pozitivna na meldonijum, to je lijek koji koristim godinama i nikada nisam zbog njega bila pozitivna na doping testu. Nisam bila svjesna posljedica, jer je ova supstanca od 1. januara ove godine proglašena zabranjenom. Ja to nisam znala", rekla je Šarapova, petostruka grend slem šampionka.

Poslednja izmena:
TENIS
Ruska teniserka Marija Šarapova obavestila je večeras navijače da je tokom Australija opena pala na doping testu.
Trenutno sedma teniserka sveta je sazvala konferenciju na kojoj su svi verovali da će objaviti odlazak u penziju, a onda je usledio pravi šok! Maša je priznala da je pala na doping testu!
Uskoro opširnije...
Share
Najavljena pres konferencija Marije Šarapove počela je prije nekoliko minuta, a ruska teniserka je objavila da je pala na doping testu na posljednjem grend slem turniru koji je odigran - Australian openu.
Ruskinja je juče istakla da će saopštiti "važnu vijest" javnosti, ali i dalje nije poznato da li će objaviti kraj karijere...

Sta ovo bi?

P.S. "Bila sam pozitivna na meldonijum, to je lijek koji koristim godinama i nikada nisam zbog njega bila pozitivna na doping testu. Nisam bila svjesna posljedica, jer je ova supstanca od 1. januara ove godine proglašena zabranjenom. Ja to nisam znala", rekla je Šarapova, petostruka grend slem šampionka.

"Napravila sam veliku pogrešku, iznevjerila sam svoje navijače i svoj sport. Znam da ću snositi posljedice, ali ne želim završiti svoju karijeru na ovakav način. Stvarno se nadam kako ću dobiti novu priliku za igranje tenisa, igre koju toliko volim", rekla je Šarapova.

"Meldonium sam prvi put koristila 2006. godine zbog manjka magnezija u organizmu. Također, koristila sam ga, uz još neke lijekove, kao prevenciju kako ne bih oboljela od dijabetesa. Znala sam imati simptome dijabetesa, a i u mojoj obitelji postoje slučajevi oboljenja od te bolesti", rekla je Šarapova.

TENIS
Uskoro opširnije...
Share

Sta ovo bi?

Pustio Najk još jednu na zalasku niz vodu...

Au, da ne krene i Uniqlo tim putem... :lol: Nije dobro...

Najnovija vest!

Đoković: Saosećam sa Šarapovom
Najbolji teniser sveta Novak Đoković poslao je reči podrške Mariji Šarapovoj.

"Želim joj sve najbolje. Dugo je poznajem, saosećam s njom zbog ove situacije. Nadam se da će izaći jača iz ovoga", rekao je Đoković.

Đoković se nalazi u SAD gde ga sledeće nedelje očekuje prvi Masters sezone u Indijan Velsu.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=03&dd=09&nav_id=1105683

Sad još da se upitamo zašto se BAŠ ON javlja povodom doping afere? :cepanje:

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=03&dd=09&nav_id=1105710

Sampras o Novaku.

"On je najbolji na svetu i impresivan je. Toliko je dobar... Kreće se dobro, ima sve, kompletan paket. Mentalno i fizički je izuzetno jak. Vidi se da je potpuno posvećen i koncentrisan na to da bude najbolji na svetu. On dominira u vremenu kada je tenis veoma jak. Njegova serija u poslednjih nekoliko godina je neverovatna..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back