duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nego DVIJE![]()
Sad vi meni recite lako je gledati Novakove meceve .
NIJE lako , gledas kako igra na silu kako Gulbisu ide njemu ne .
Dugo su cekali da taj mec pocne u sendvicu kise i vlage koja smara .
Racicete za oba igraca isti uslovi .Jeste jedan se smara drugom sve polazi za rukom ...
I taman kad sam sebe pocela pripremati izgubice nam Nole pogledam u plafon i vidi cuda vidim jednog pauka .
Ljita neces vala setati plafonom sad cu da te pocistim odem za pajalicu i pojurim pauka .
Ne gledam ekran uz to smanjila sam ton .
Pogledam u jedan zlatni cas i vidim Novak izjednacio ...
Dalje mi je bilo jasno da ce da dobije treci set ubjedljivo .
To nije bio kraj mojoj radosti vec kad sam cula da igra dubl sa Jankom i da su pobijedili ...
Sad dragi moji morate priznati sve ovo mogu samo veliki srecni teniseri MAJSTORI....

Dobar žreb za Novaka u Sinsinatiju:
Đoković imao dobar žreb za jedini Masters koji nije osvojio u karijeri, pošto su u suprotnoj polovini kostura Rodžer Federer, Endi Mari i Rafael Nadal.
Skoro prepisan ovaj iz Toronta. Opravdano mozemo ocekivati da Nole Osvoji i Sinsinati.
Brejkno ga i pije sok.
![]()
- - - - - - - - - -
Noletu je svejedno ko mu je u žrebu. Ama baš potpuno svejedno. A bolje je da su ovi jači da se ne opušta kao na početku svakog turnira.
- - - - - - - - - -
![]()

Japanska zeleznica.

Bas kao sto rekoh. Samo sama sebe. Skandalozan broj gresaka.
Izgleda da nije. Cak i ako sledeci mec izgubi nece biti "igrac za jednokrarnu upotrebu" jer ce izgubiti od Simone koja je treca.Znači ipak da Benčićka nije slučajno pobedila Anu.
- - - - - - - - - -
Finale Nole -Marej
Večeras u 21 h
Izgleda da nije. Cak i ako sledeci mec izgubi nece biti "igrac za jednokrarnu upotrebu" jer ce izgubiti od Simone koja je treca.

Nece izgubiti P O B I N E D I C E garant ....![]()
Jadan Nole danas![]()

Izgubi Nole servu
![]()