Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad vi meni recite lako je gledati Novakove meceve .
NIJE lako , gledas kako igra na silu kako Gulbisu ide njemu ne .
Dugo su cekali da taj mec pocne u sendvicu kise i vlage koja smara .
Racicete za oba igraca isti uslovi .Jeste jedan se smara drugom sve polazi za rukom ...
I taman kad sam sebe pocela pripremati izgubice nam Nole pogledam u plafon i vidi cuda vidim jednog pauka .
Ljita neces vala setati plafonom sad cu da te pocistim odem za pajalicu i pojurim pauka .
Ne gledam ekran uz to smanjila sam ton .
Pogledam u jedan zlatni cas i vidim Novak izjednacio ...
Dalje mi je bilo jasno da ce da dobije treci set ubjedljivo .
To nije bio kraj mojoj radosti vec kad sam cula da igra dubl sa Jankom i da su pobijedili ...
Sad dragi moji morate priznati sve ovo mogu samo veliki srecni teniseri MAJSTORI...:heart::heart::heart: .

Ma kako nije lako gledati Noletove meceve. Rezultat se zna. Kod Serene i njega jos vise ti je to kao voznja japanskom zeleznicom. Sigurno i tacno. Mogu da igraju i ovako i onako dok ne dodje stani-pani. Najcesce odmah pocinju da melju protivnika, ali ponekad oboma treba i malo vremena do udju "u sut". Kod Noleta bitna jos jedna stvar. Poznato podizanje forme iz meca u mec. Kad prodje (ponekad uz malo srece, ali ko od vrhunskih je nekad nema) prva kola sve ostalo je rutina. Pa i u tim kriticnim mecevima to je samo naizgled tako. Da sam juce gledao ceo mec cak i na Gulbisove mec lopte ja bih znao rezultat. Naravno da ne bih smeo da to kazem da ne bih bio proglasen "za maleristu", ali bio bih ubedjen da ce se Nole izvuci i pobediti. Kako je najbolji i prvi u pocetnijim mecevima ne moze igrati sa najboljima (sto bi eventualno moglo biti opasno) tako da dok dodje do njih vec igra svoju prepoznatljivu igru i onda nema problema. Jos kad mu se kao na ovom turniru neverovatno "otvori" zreb sve je jasno.

gLH7hr7.png

Dobar žreb za Novaka u Sinsinatiju:
Đoković imao dobar žreb za jedini Masters koji nije osvojio u karijeri, pošto su u suprotnoj polovini kostura Rodžer Federer, Endi Mari i Rafael Nadal.

Skoro prepisan ovaj iz Toronta. Opravdano mozemo ocekivati da Nole osvoji i Sinsinati.

Poslednja izmena:
Brejkno ga i pije sok. :D

6aLxCZh.png

- - - - - - - - - -

Dobar žreb za Novaka u Sinsinatiju:
Đoković imao dobar žreb za jedini Masters koji nije osvojio u karijeri, pošto su u suprotnoj polovini kostura Rodžer Federer, Endi Mari i Rafael Nadal.

Skoro prepisan ovaj iz Toronta. Opravdano mozemo ocekivati da Nole Osvoji i Sinsinati.

Noletu je svejedno ko mu je u žrebu. Ama baš potpuno svejedno. A bolje je da su ovi jači da se ne opušta kao na početku svakog turnira.

- - - - - - - - - -

l3KCJYs.png

Pogledao nekih desetak najzanimljivijih delova meca Serena - Bencic. Bilo stvarno lepih poena. Mala me malo podseca na Moniku. Svi znamo da je poreklom Slovakinja. "Celo" prezime joj je Bencicova (oba "c" su tvrda) pa ih tako treba i pisati i citati. Nek joj je srecom danas.

Poslednja izmena:
Mora mnogo bolje braniti brejk poene, a lakse ih osvajati inace moze skupo da je kosta.

P.S. Gem u kome serviras za titulu izgubis sa nulom. J-ga. Nema od tog nista.

Kao sto rekoh. Brejk lopte, brejk lopte.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back