Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ja još smešnije stvari koje je taj isti čovek pisao za tvoju majku...hoćeš da ih ovde javno zakačim? :hahaha:

Baš bih voleo da vidim šta kažu moji navijači za one koji navijaju za Novaka. Hajde postavi to da vidimo. Pravi si predstavnik Novakoviuh navijača. Samo pretiš a ništa ne pokazuješ. :sad2:

- - - - - - - - - -

....Dokon pop i jariće krsti :D

Nego, kaži mi, da li danas da izadjem i odigram dubl ili da se opet predam? Treba mi stručno mišljenje protivničkih navijača. :sad2:

Sad ću morati da vas napustim. Uskorio počinje meč u dublu a još nisam odlučio da li me bole ledja ili ne. Selektor će da da poslednju reč. Ako ne budem igrao idem sa Mirkom u ložu da gledam i da ometam protivnički dubl dobacivanjem. Vodja je Mirka. :hvala:

- - - - - - - - - -

Uzalud se trudiš, ja neću ući u ovaj tvoj role play, koji je inače veoma loše osmišljen (u skladu sa tvojim ranijim delovanjem na ovom forumu) :D

Idi u publiku i navijaj. Mirka će da ti da instrukcije. Posle meča te vodim u butik da ti kupim opremu. :hvala:

Dabome kolega, nema više zajebancije! KRALJ je ranjen, treba to Stanislav(njegov royal guard) sutra da završi :lol:

4:2 i 30:0 imaju KRALJ i njegov verni sluga Stanislav protiv nekih amatera iz Francuske :manikir:

Mene bole ledja ali nisam hteo da predam meč. Isčupaće nas Stan. On je u formi a mene nešto neće servis. :sad2: Svejedno, razbijamo ih. Jel gledate? :(

hot_chocolate.jpg

x4f0d21d4daed9b83303d5b2876023698.gif.pagespeed.ic.2glTOWsD_g.png

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back