- Poruka
- 95
....Dokon pop i jariće krsti 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hajde mu prenesi da ga je heroina pitala kako mu je ovih dana, od kako ima novi nik... Imam ja još smešnije stvari koje je taj isti čovek pisao za tvoju majku...hoćeš da ih ovde javno zakačim?![]()

....Dokon pop i jariće krsti![]()

Uzalud se trudiš, ja neću ući u ovaj tvoj role play, koji je inače veoma loše osmišljen (u skladu sa tvojim ranijim delovanjem na ovom forumu)![]()

Ne brini The King, nista lose ja nisam mislila (ako ovo citas, ako ti nisam na ignore listi)...
Ionako ce nasi postovi najverovatnije da budu obrisani.
Ali ja sam bas postavila pitanje koje bih i pravom Rodzeru postavila da sam novinar...
Tacno kako sam i rekao juce,KRALJ i Wawrinka izlaze na teren danas![]()

Dabome kolega, nema više zajebancije! KRALJ je ranjen, treba to Stanislav(njegov royal guard) sutra da završi
4:2 i 30:0 imaju KRALJ i njegov verni sluga Stanislav protiv nekih amatera iz Francuske![]()
Svejedno, razbijamo ih. Jel gledate? 
Jeste,sutra je sve na StanuDabome kolega, nema više zajebancije! KRALJ je ranjen, treba to Stanislav(njegov royal guard) sutra da završi
4:2 i 30:0 imaju KRALJ i njegov verni sluga Stanislav protiv nekih amatera iz Francuske![]()

Čarli, što si pocrnio?Mene bole ledja ali nisam hteo da predam meč. Isčupaće nas Stan. On je u formi a mene nešto neće servis.Svejedno, razbijamo ih. Jel gledate?
![]()

Ipak su to olimpijski sampioni u dublu- - - - - - - - - -
6:3, 7:5, 4:2 vodi Golden Pair![]()

Čarli, što si pocrnio?![]()
Bio u solarijumuČarli, što si pocrnio?
- - - - - - - - - -
:

Tacno kako sam i rekao juce,KRALJ i Wawrinka izlaze na teren danas![]()
Dabome kolega, nema više zajebancije! KRALJ je ranjen, treba to Stanislav(njegov royal guard) sutra da završi
Pregazili ih vec![]()
![]()
Malo su utuceni sad al bice boljeTako brzo? Šta da se radi, navijači Francuske koji su u većini na ovoj temi ipak i dalje imaju čemu da se nadaju...![]()
Nada poslednja umire 

uživajte, a ja ću doći večeras u udarnom terminu, kad vas naravno nema ovde...