JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Valjda ce biti dobroNe znam šta će biti.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda ce biti dobroNe znam šta će biti.![]()

Valjda ce biti dobro![]()

znači sutra te vidimo u vestima, ali ne samo u sportskoj rubrici...
- - - - - - - - - -
i kad već ideš, uzmi i meni jednu...![]()

Ne mogu oni mene da uhvate kad idem sa ekipom Dejvis reprezentacije.
Onda dvojica zagovaraju prodavačice a Stan i ja kupujemo.![]()

znam kako ti to radiš, čitala sam o tome u kuriru...![]()

Predaj isto kao protiv NovakaAli mene bole ledja. Ne znam šta će sutra biti.
- - - - - - - - - -
Jel da predam meč ili da izadjem i časno poginem?![]()

Ta Mirka je bas zena dominator,pa imao si tezak dan danas a ona te tera da joj kupujes torbeMirka mi je malopre poslala sliku iz jednog butika. Da idem sa ekipom u butik i da joj kupim nekoliko tašni.
![]()

Gospodine Rodzeru, ja bih se usudila da Vam postavim samo jedno pitanje...
Sta ste rekli gospodinu Monfisu kada Vas je tuzio kod glavnog sudije tokom meca?
Unapred hvala na odgovoru.

Ali to su vrhunske patike koje on nosi i ponosno ih reklamira, ne smem da im kazem naziv... da ih ne reklamiram.
Cak sam ih i ja nosila dok sam imala sredstava... lake su kao pero, zato i Gael onoliko moze da skoci.
Ne bih Vas vise zadrzavala gospodine Rodzer i hvala Vam na odgovoru.

Dve osobe spamuju forum na poslednjih 5 stranica...super 
Ja sam za svoje navijače uvek tu da odgovaram na pitanja. I potpise ću da dajem na majce i patrike kad mi donesu. Jedan potpis na majcu košta samo jedna majica iste značke da mi se donese. Isto je i za patike, peškire i tako to.![]()

Ovo bi trebalo da bude smešno?Dve osobe spamuju forum na poslednjih 5 stranica...super
![]()

Super! Ajde da se jos smijemo! Bas je lijepo kad imamo duhovitih drugara! Daj!
Nama je svima smijesno, uzivamo, smijemo se, salimo...a ti odma teske teme, napad, crnjacenje i provociranje! Budi i ti kreativan pa cemo i tebi da se smijemo. Mi nismo iskopleksirani da nam sale na racun naseg favorita smetaju. Da si mastovit i tebi bi se smijala bez obzira sto bi to bilo na Novakov racun.
Nebitno je na ciji racun su sale, samo ajde da se smijemo!![]()

Ovo bi trebalo da bude smešno?Dve osobe spamuju forum na poslednjih 5 stranica...super
![]()

Super! Ajde da se jos smijemo! Bas je lijepo kad imamo duhovitih drugara! Daj!
Nama je svima smijesno, uzivamo, smijemo se, salimo...a ti odma teske teme, napad, crnjacenje i provociranje! Budi i ti kreativan pa cemo i tebi da se smijemo. Mi nismo iskopleksirani da nam sale na racun naseg favorita smetaju. Da si mastovit i tebi bi se smijala bez obzira sto bi to bilo na Novakov racun.
Nebitno je na ciji racun su sale, samo ajde da se smijemo!![]()
Ne mogu da budem kreativan, jer su ovde zabranjene šale na račun Novaka i njegove sviteOno sam napisao sarkastično, jer to što je on pisao o njoj ne da nije smešno nego je odvratno...

Ima li neko ko nije na ignore listi nešto da napiše?![]()

![]()