Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mirka mi je malopre poslala sliku iz jednog butika. Da idem sa ekipom u butik i da joj kupim nekoliko tašni. :sad2:

x254zpk2.jpg.pagespeed.ic.ZpSVefhSNl.webp

Ali mene bole ledja. Ne znam šta će sutra biti. :sad2:

- - - - - - - - - -

Jel da predam meč ili da izadjem i časno poginem? :sad2:
Predaj isto kao protiv Novaka :lol:

Oces igrati sutra u dublu? :p

- - - - - - - - - -

Mirka mi je malopre poslala sliku iz jednog butika. Da idem sa ekipom u butik i da joj kupim nekoliko tašni. :sad2:

x254zpk2.jpg.pagespeed.ic.ZpSVefhSNl.webp
Ta Mirka je bas zena dominator,pa imao si tezak dan danas a ona te tera da joj kupujes torbe :sad2:

Gospodine Rodzeru, ja bih se usudila da Vam postavim samo jedno pitanje...
Sta ste rekli gospodinu Monfisu kada Vas je tuzio kod glavnog sudije tokom meca?
Unapred hvala na odgovoru.

Iskreno da Va, kažem. Rekao sam mu da su mu patike iz jevtinog butika i da bi mogao da se potrudi da nadje skuplji butik i da se obuje. A on me tužio da mu potcenjujem sponzora. I zamislite, mene optužio kod sudije da upotrebljavam Mirku na ne dozvoljen način. :sad2:

Ali to su vrhunske patike koje on nosi i ponosno ih reklamira, ne smem da im kazem naziv... da ih ne reklamiram.
Cak sam ih i ja nosila dok sam imala sredstava... lake su kao pero, zato i Gael onoliko moze da skoci.
Ne bih Vas vise zadrzavala gospodine Rodzer i hvala Vam na odgovoru.

- - - - - - - - - -

Cekamo danasnji mec i eventualno neko iznenadjenje iz svajcarskog tabora?

Ali to su vrhunske patike koje on nosi i ponosno ih reklamira, ne smem da im kazem naziv... da ih ne reklamiram.
Cak sam ih i ja nosila dok sam imala sredstava... lake su kao pero, zato i Gael onoliko moze da skoci.
Ne bih Vas vise zadrzavala gospodine Rodzer i hvala Vam na odgovoru.

Ja sam za svoje navijače uvek tu da odgovaram na pitanja. I potpise ću da dajem na majce i patrike kad mi donesu. Jedan potpis na majcu košta samo jedna majica iste značke da mi se donese. Isto je i za patike, peškire i tako to. :hvala:

Ja sam za svoje navijače uvek tu da odgovaram na pitanja. I potpise ću da dajem na majce i patrike kad mi donesu. Jedan potpis na majcu košta samo jedna majica iste značke da mi se donese. Isto je i za patike, peškire i tako to. :hvala:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ovo bi trebalo da bude smešno? :dash: Dve osobe spamuju forum na poslednjih 5 stranica...super :mrgreen:

:zcepanje:

majka i ja se presmijasmo jutros! :zcepanje:

Super! Ajde da se jos smijemo! Bas je lijepo kad imamo duhovitih drugara! Daj! :D
Nama je svima smijesno, uzivamo, smijemo se, salimo...a ti odma teske teme, napad, crnjacenje i provociranje! Budi i ti kreativan pa cemo i tebi da se smijemo. Mi nismo iskopleksirani da nam sale na racun naseg favorita smetaju. Da si mastovit i tebi bi se smijala bez obzira sto bi to bilo na Novakov racun.
Nebitno je na ciji racun su sale, samo ajde da se smijemo! :D

Poslednja izmena od moderatora:
Super! Ajde da se jos smijemo! Bas je lijepo kad imamo duhovitih drugara! Daj! :D
Nama je svima smijesno, uzivamo, smijemo se, salimo...a ti odma teske teme, napad, crnjacenje i provociranje! Budi i ti kreativan pa cemo i tebi da se smijemo. Mi nismo iskopleksirani da nam sale na racun naseg favorita smetaju. Da si mastovit i tebi bi se smijala bez obzira sto bi to bilo na Novakov racun.

:klap:

- - - - - - - - - -

Ovo bi trebalo da bude smešno? :dash: Dve osobe spamuju forum na poslednjih 5 stranica...super :mrgreen:

čak se i jahve uključio u zezanje, jedino ti imaš problem sa svim što mi napišemo.. jesi li se ikada zapitao da nije možda problem u tebi? a da, ne moraš da se pitaš, pošto si zaradio trajni ban mislim da ti je jasno koliko si problematičan...

Ne mogu da budem kreativan, jer su ovde zabranjene šale na račun Novaka i njegove svite :D Ono sam napisao sarkastično, jer to što je on pisao o njoj ne da nije smešno nego je odvratno...

- - - - - - - - - -

Mogli biste da preimenujete ovu temu u "Pljuvanje po Federeru" jer vam to lepo već uspeva nekoliko sedmica na sreću i radost moderacije.

i hajde kad već imaš to nešto što je neko pisao o duški, daj da vidimo... samo laprdaš bezveze... :lol:

i da te pitam, kada ste pljuvali po Novaku onda je sve bilo ok? nije ti smetalo spamovanje, gomila smajlija gde ste se kao kidali od smeha na nešto što nikome živom smešno nije...

i samo još jedna stvar... dokle god se budeš batrgao.. samo ćeš još dublje da toneš... :aha:

Meni je drago da postoje ovde i Novakovi navijači. Vidim ti si jedan od njih. Kažu mi da si dok si bio živ stranice i stranice ovde ispisivao i hvalospeve Novaku pevao. Lepo. Ali ukrao si moj nadimak.
Ja sam Kralj. Odnosno The Kralj.
I stavi sebe kao Imperatora, guvernatora, gladijatora i nema problema. :sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back