Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim ovde nesto stvarno neuobicajeno. "Propagirati" navijanje za slabijeg, a da pri tome niste licno emotivno angazovani (navijanje za svoje) stvarno nije u redu. Ovako psiholoski dobro uzdrmani Svajcarci, jer jedne magarece usi ne mogu tek tako izgladiti onakav nesporazum,(narocito Federer na koga se srucilo toliko negativnih komentra) nisu bas neki jak protivnik. Vavrinka je u poslednje vreme u prilicno losoj formi, a Federer igra krajnje promenljivo tako da ga moze pobediti cak i Gaske (posle Vavrinkinog drugi najbolji jednorucni bekhend na Turu). O Tsongi i Monfisu da i ne govorimo. Znaci ne budite tako jednoglasni. Navijajte malo i za "moje". Bar zbog mene, ako necete zbog "drugih".

Poslednja izmena:
Ne znam, Snow, ali znam da si mastovita i da ces to da uradis onako u stilu Snezne kraljice, nase Snezne kraljice!
Cestitam ti hiljadarku!
Ja te brojke i ne gledam da ti pravo kazem.

Moju prvu hiljadarku sam napisala na ROMANTICI .
Snjeznu pozdravljam i zelim joj puno hiljadarki na KRSTARICI ...

0_c3a62_b3768f26_XXL.jpg

Moju prvu hiljadarku sam napisala na ROMANTICI .
Snjeznu pozdravljam i zelim joj puno hiljadarki na KRSTARICI ...

0_c3a62_b3768f26_XXL.jpg

Slika je predivna!
``Vjetar se vezat` ne moze... tu samo ljubav pomaze...`` Crvena jabuka

Za sada Stan drzi sve konce u svojim rukama.
Fantasticno igra, za sada. Bekhend fantastican.
Conga je veoma los, ne snalazi se uopste, bolje da je izasao na teren bilo koji drugi igrac, bolje da je igrao Gaske ili Simon...
Videcemo sta ce biti, da li ce se nesto promeniti.
Svajcarci brojni.
Svajcarski trener Klemon najbolji frajer od svih. ;)

Slika je predivna!
``Vjetar se vezat` ne moze... tu samo ljubav pomaze...`` Crvena jabuka

Za sada Stan drzi sve konce u svojim rukama.
Fantasticno igra, za sada. Bekhend fantastican.
Conga je veoma los, ne snalazi se uopste, bolje da je izasao na teren bilo koji drugi igrac, bolje da je igrao Gaske ili Simon...
Videcemo sta ce biti, da li ce se nesto promeniti.
Svajcarci brojni.
Svajcarski trener Klemon najbolji frajer od svih. ;)

Zar svajcarski? Samo se salis sa nama.

Cisto da Nadalovi fanovi vise ne smaraju kako Roger nema osvojen davis cup :roll: :hahaha:

Inace prilicno glupo i nebitno takmicenje :D

Bez ikakve namere omalovažavanja, potcenjivanja i nipodaštavanja Dejvis kupa, organizatora i učesnika, taj turnir je besmislen, loše organizovan, nepotreban, dosadan i nekvalitetan :hvala:

Pa pogledajte samo ko je šampion zadnje dve godine i sve vam je jasno :hvala:

Al' što reče, ajde nek' KRALJ uzme taj Dejvis kup čisto zbog Nadalovih fanova, a i moram priznati ovo finale DK diže isti turnir na mnogo veći nivo :D

Poslednja izmena:
Bez ikakve namere omalovažavanja, potcenjivanja i nipodaštavanja Dejvis kupa, organizatora i učesnika, taj turnir je besmislen, loše organizovan, nepotreban, dosadan i nekvalitetan :hvala:

Pa pogledajte samo ko je šampion zadnje dve godine i sve vam je jasno :hvala:

Al' što reče, ajde nek' KRALJ uzme taj Dejvis kup čisto zbog Nadalovih fanova, a i moram priznati ovo finale DK diže isti turnir na mnogo veći nivo :D
Jeste,oboren je rekord po broju gledaoca na jednom teniskom mecu :D

Gde god se KRALJ pojavi nastaje spektakl :hvala:

Rekoh vam. Kod Federera je lako prognozirati ishod meca cim pocne da igra. Zahvalan je za kladjenje u toku meca. Rekoh i da "jedne magarece usi" ne mogu resiti ozbiljan sukob. Sto se tice "buducnosti" Federera i ona je jasna. Federer jednu sezonu igra ocajno pa sledecu relativno dobro tako da se skoro moze vratiti na prvo mesto. Ovo je bila ta "dobra godina". Posle nastupajuce, lose, nece imati vremena (godine starosti) da napravi onu relativno dobru i to je kraj nekakvog njegovog visokog plasmana na ATP listi.

Ne znam za druge, ali ja sam uzivala u danasnjim mecevima.
Svaki mec je bio zasebna prica.
I Dejvis kup je po mom misljenju super takmicenje i treba da ga bude i u buducnosti.
Stan je fantasticno igrao i onim svojim dugim loptama izludjivao Congu, o njegovim bekhendima necu ni da pisem, to je bila simfonija za gledanje, Conga nije znao sta ga je snaslo. U drugom setu se Conga malo probudio, ali zaista nije mogao nista protiv Stan the Man-a.
U drugom mecu, nezainteresovani Rodzer, (to je moje misljenje), kao da je dosao pod prisilom, nista nije pokazao od one svoje prepoznatljive igre. Definitivno nije dobro...
Mozda bi bilo bolje da je igrao neko drugi (jer je bilo ocigledno da nista nije kako treba kod njega, da je povredjen), ali ko? Ona druga dvojica su dubl igraci. Nisu individualci.
Rodzer danas nije bio onaj Rodzer. Naravno, ne zelim da umanjim pobedu Gaela, koji je igrao svoj prepoznatljivi tenis, zasluzeno je pobedio ocigledno povredjenog i indisponiranog Rodzera.
Ne bi bilo dobro da Rodzer i Stan sutra igraju dubl, po meni. Neka se cuvaju za nedelju.
Bice jos sjajnog tenisa.
A Klemon je frajercina prava.

Rekoh vam. Kod Federera je lako prognozirati ishod meca cim pocne da igra. Zahvalan je za kladjenje u toku meca. Rekoh i da "jedne magarece usi" ne mogu resiti ozbiljan sukob. Sto se tice "buducnosti" Federera i ona je jasna. Federer jednu sezonu igra ocajno pa sledecu relativno dobro tako da se skoro moze vratiti na prvo mesto. Ovo je bila ta "dobra godina". Posle nastupajuce, lose, nece imati vremena (godine starosti) da napravi onu relativno dobru i to je kraj nekakvog njegovog visokog plasmana na ATP listi.

Dule, ne mora da znaci da ce tako biti. Ipak je to Rodzer i sa njim se nikada ne zna.
Jednostavno, Rodzer se istrosio u Londonu. Dosta je toga uradio tokom ove godine, pa nije tek tako dosao na drugo mesto?
Ali, ocigledno je da ima nekih problema sa ledjima. Jako je opasno da se posle odigranog meca koji je onoliko dugo trajao ne ode na masazu ili sta god se radi posle tako teskog meca koji je on imao protiv Stasa.
On se ohladio, mozda i prehladio, jos ako je bilo onako kako se pisalo (da su se svadjali), to je sve ostavilo traga, verovatno ste primetili da vec par meseci nosi malo deblje gornje delove trenerke...
Mozda sam se nalupala sada, ali zaista sam umorna i svasta mi se desava privatno tako da sam mozda nesto previdela ili pogresila u proceni. Izvinite.

Ja se izvinjavam svojim navijačima što sam predao meč Novaku Djokoviću. Bio sam jako bolestan. Bolela me ledja. Zato sam potpuno fit otišao u Lil da odigram časno za svoju reprezentaciju i osvojim čuvenu Salataru koju još nemam u svojoj zbirci. :sad2:
Mislim da sam dostojno prezentirao svoje zemlju i svoje umeće protov razigranog Monfilsa. Razbio sam ga ko *****
:hvala:

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam svojim navijačima što sam predao meč Novaku Djokoviću. Bio sam jako bolestan. Bolela me ledja. Zato sam potpuno fit otišao u Lil da odigram časno za svoju reprezentaciju i osvojim čuvenu Salataru koju još nemam u svojoj zbirci. :sad2:
Mislim da sam dostojno prezentirao svoje zemlju i svoje umeće protov razigranog Monfilsa. Razbio sam ga ko *****
:hvala:

se ti drogiraš? :huh:
mada kad malo bolje razmislim, u pravu si.. to je to, bolje ne može... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back