Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uopšte nije glupo. Ako bi se gledao samo suv kvalitet, Đoković ga je imao i pre 4-5 godina, ali fizički nije mogao da igra mečeve duže od 2 sata i stalno je predavao mečeve itd. Kada se fizički popravio, počeo je da pobeđuje. U jednom momentu je bio na Nadalovom nivou što se tiče pripreme.
Nadal celu svoju igru zasniva na trčanju tako da bi bez tih fizikalija malo toga mogao da uradi.

Po meni, baš zbog tih fizikalija njih dvojica su podigli tenis na viši nivo. Duge razmene, ubitačni udarci, igranje do besvesti :D Nekad je bilo da ubaciš servis i trči na mrežu, a loptice idu brzinom balona.

Uopšte nije glupo. Ako bi se gledao samo suv kvalitet, Đoković ga je imao i pre 4-5 godina, ali fizički nije mogao da igra mečeve duže od 2 sata i stalno je predavao mečeve itd. Kada se fizički popravio, počeo je da pobeđuje. U jednom momentu je bio na Nadalovom nivou što se tiče pripreme.
Nadal celu svoju igru zasniva na trčanju tako da bi bez tih fizikalija malo toga mogao da uradi.

Dobro zapazanje. I za Noleta i za Nadala.

Kad gledam kako su pre teniseri igrali... :D
Kao balerine... u onim kratkim sortcevima...
Pa tek drveni reketi...
Ne kazem, to je tada bilo u redu, ali vremena se menjaju, hvala Bogu, ima puno novih udaraca, tenis kao igra se popravio u svim aspektima na bolje.
I uopste se ne slazem sa tim da Novak, Nadal, Marej igraju jednolican tenis. To su budalastine.

Kad gledam kako su pre teniseri igrali... :D
Kao balerine... u onim kratkim sortcevima...
Pa tek drveni reketi...
Ne kazem, to je tada bilo u redu, ali vremena se menjaju, hvala Bogu, ima puno novih udaraca, tenis kao igra se popravio u svim aspektima na bolje.
I uopste se ne slazem sa tim da Novak, Nadal, Marej igraju jednolican tenis. To su budalastine.

Svakako, današnji tenis je bar tri dimenzije iznad nekadašnjeg :D

1235045_10151818024428701_347756055_n.jpg

Koliko Rodik i Hjuit u stvari ovde štrče :D

Gulbis u finalu St. Petersburga!!!
Konacno je utuvio u svoju lepu glavu da moze daleko da dogura, da ume i moze.
Kako volim ``divlje, zestoke momke``. A to je on.

Sta kazes na ovo: "Veoma sam srećan zbog nekih igrača. Na primer, bio sam veoma srećan kada je Vavrinka stigao do polufinala US opena. Takođe i Gaske. Poznajem te momke veoma dobro i oni su fantastični ljudi. Međutim, postoje određeni igrači koje ne volim. Na primer Đokovića. Poznajem ga od 12. godine. U to vreme je bio normalan momak, ali od kada se probio u svetski vrh promenio se kao osoba. To se vidi u njegovim očima, ima drugačiji pogled. Nikada se nismo posvađali, ali imam osećaj kao da se promenio zbog uspeha. Ja ne volim ljude koji se menjaju. Ja volim ljude sa jakim karakterom, one koji se neće menjati zbog uspeha ili novca koji su ostvarili. Zbog toga ja pokušavam da ostanem isti“, rekao je Gulbis.
Ljubomoran samo tako. Mada ja rekoh kad sam uporedjivao Noleta i Mareja da Marej ne izgleda, u odnosu na Noleta, kao neko ko ce snagom volje pobedjivati Noleta

hehe, u prevodu, sad ima opak pogled...:mrgreen:

Nema HELENA i ti to dobro znas.Normalan je Nole u svom okruzenju i od mnogih da su na njegovom mjestu normalniji.
Pa i od tog Gulbisa koji sam sebe pobjedjuje raznoraznim nenormalnim potezima na samim mecevima .
Jos ne procitah da je humanitarac ili da mu je ponasanje van terena za neku pohvalu.Uostalom sam o tome prica .
I Nole poznaje njega i nikad nije ni jednom rijecju napao zestokog prebogatog druga iz mladosti.
Kad sve to znamo mozemo da sudimo sami i bez njegovih opaski.Mogli bi ga upitati kakav bi on bio na Noletovom mjestu .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back