Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jašta će...ko Srbi izdajice, navijaju za tebe dok si prvi, posle aj u pizdu maminu :lol:
Navijanje za Rafu im je prioritet, jer samo on može da sturi KRALJA Rodžera :D

Ne verujem. Navijace i dalje za Noleta jer je Srbin i jer tako treba. O tome zasto ja ne navijam pricao sto puta pa necu vise ponavljati. Pored toga ima tu jos jedan znacajan momenat. Ako uzmemo u obzir faktor zvani "Rafina kolena" (ako ona ne izdrze) Nole postaje jedini ozbiljni kandidat da pristigne Federera.

Ne verujem. Navijace i dalje za Noleta jer je Srbin i jer tako treba. O tome zasto ja ne navijam pricao sto puta pa necu vise ponavljati. Pored toga ima tu jos jedan znacajan momenat. Ako uzmemo u obzir faktor zvani "Rafina kolena" (ako ona ne izdrze) Nole postaje jedini ozbiljni kandidat da pristigne Federera.

Dule, ne budi naivan, ipak si nov ovde... Naš drug Boris, na primer, je bio veliki fan Rogera Federera a kasnije je počeo da navija za Noleta i da pljuje po Federeru i to radi i dan danas...Nema tu ni karaktera ni kičme. Živi bili pa videli! :D

Dok će Marej, Delpo & co. da sede mirno sa strane i da mu aplaudiraju? Teško, nije on toliko dominantan...

Ali cesce kiksa u mecevima koje objektivno mora da dobije

Dule, nemoj samo da počneš ko Kibo šaima sa nekim brojanjima polufinala i finala... broje se titule, i svako pamti da je Marej osvojio isti broj GS ove godine kao i Novak.
Da pitaš bilo kojeg tenisera on bi ti odgovorio da bi oberučke prihvatio da ispada tri puta u prvom kolu, ako će četvrti put osvojiti GS...

Dule, nemoj samo da počneš ko Kibo šaima sa nekim brojanjima polufinala i finala... broje se titule, i svako pamti da je Marej osvojio isti broj GS ove godine kao i Novak.

I sam znas, po mojim postovima nekim clanovima Foruma, sta ja brojim (samo pobede). Nole ima 6 G.S. Marej 2. Isto su godiste. Obojica jedan drugog pobedjivali u finalima G.S.

Da pitaš bilo kojeg tenisera on bi ti odgovorio da bi oberučke prihvatio da ispada tri puta u prvom kolu, ako će četvrti put osvojiti GS...

Slazem se po ovom pitanju. Nadao se da ce se moj Federer tako probuditi bar jednom ove godine

Lazni broj 1 nema nikakve sanse da to uradi...Ranije sam mislio da mu je 10 gs max ali kako je krenuo da gubi finala i to je pitanje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back