Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.195
Ajmo sad svi u studio kod Tegija, Grbe i Borka da načnemo neku Grbinu rakiju i da panteri izneveruju.
Mada, kao da sam čuo da Dule gostuje... videćemo.
Mada, kao da sam čuo da Dule gostuje... videćemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto se onda primas ako te ne tangira?
Podseti me na to kad vam jednom slavina presuši.
Vreme trajanja ovakvih despotskih debila poput ćokija, vučića i vesića će biti sve kraće i kraće.
Vujošević nikada nije bio smireniji dok je pričao o problemu koji može da bude opasan jer sa sporta ta tenzija može da se prebaci i na ljude.
- Opasno je. Gledam tv kanale i nema nas. SOS više ne pušta konferenciju Partizana jer se boje da će da izgube sponzore. Đak (Slavko Gak) je bio vaterpolista Partizana pa bi mogao da gleda da pomogne tom timu. Ovo sve što pričam je moja obaveza. I što se kaže: Bolje biti u miru sa samim sobom, nego sa celim svetom.

Jadni mi, panteromima nismo bitni, ne tangiraju se. Zato imaju više postova o našem nego o njihovom klubu![]()
Naravno, validnije bi bilo da Ćoro potvrdi šta Tegi sme da pušta, a šta ne."Tegi potvrdio"![]()
Ako zamoliš Deda Mraza možda ti vrati Borisa Tadića i povampiri Slobu. Vaše sponzore.
Naravno, validnije bi bilo da Ćoro potvrdi šta Tegi sme da pušta, a šta ne.
Da se nadovežem..."On je bio igrač Partizana i savezni selektor".
"Nemojte da pljujete Pešića, to nije naš manir."
To je ta razlika... niko nije ustao u zaštitu Jovanovića i naših igrača u onoj sramoti koju je Ćoro priredio u Železniku, ni naši sportski protivnici, ni mediji.

Slinavite vi više o nama,samo što ste (kako bi rekao Ilija Čvorović) slepi pored očiju !
Pešić je dokazao koliko je mali čovek, kada se nije ni zahvalio Vujoševiću koji je stao ispred njega (kao što njemu nije padalo na pamet da stane ispred Vlade Jovanovića koji je dobio još gori tretman od njega), nego je počeo da proziva navijače celokupno (umesto one najkretenskije manjine koja ga je pljuvala). Vidi se da je njemu najbolja atmosfera u Železniku kod gazda Čove, a i pare koje je primao su mu isto fine, mada Nemačka je Nemačka, ne mogu Ćoro i Đilas tome da pariraju.
Kad budete prestali da se Partizanom bavite na vašoj temi, prestaćemo i mi da odgovaramo na vaše budalaštine.
Odigrate bitnu Evrokup utakmicu, prokomentarišete u 2 posta i onda raspalite sa prozivkama. Evo upravo sad se trpate na Partizanovoj temi kad vas niko pomenuo nije.

Pogledaj malo bolje prozivke na naš račun na vašoj temi (možda nije direktno od tebe ali dovoljno je samo jedan da krene i svi se uključite u podje*bavanje).
Evo pogledao sam, i dobro je poređenje pošto smo i mi i vi imali utakmice.
Na Partizanovoj temi se priča samo o utakmici i našim igračima, uz jedan korektan komentar Slave Lorda i provokaciju No Respecta o prošlonedeljnoj blokadi nad Kinzijem koja je izazvala reakciju sa naše strane. Onda opet pričamo o nama pa ide provokacija/smejanje Džekila i filiposa.
Na KKCZT temi se priča o tome ko je jači, (Miloje ili Avodžobi), ko je prljaviiji (Katić ili Berta), onda o pojačanju, onda vi započinjete priču o
Ne laži...pojavljujete se sa komentarima ti i tvoj Lolek u paru bez obzira na to da li je bila ili ne neka utakmica...meni bi trebala čitava večnost da vam pokažem vaša podj*bavanja (bilo je dosta i obrisanih).Evo pogledao sam, i dobro je poređenje pošto smo i mi i vi imali utakmice.
Na Partizanovoj temi se priča samo o utakmici i našim igračima, uz jedan korektan komentar Slave Lorda i provokaciju No Respecta o prošlonedeljnoj blokadi nad Kinzijem koja je izazvala reakciju sa naše strane. Onda opet pričamo o nama pa ide provokacija/smejanje Džekila i filiposa.
Na KKCZT temi se priča o tome ko je jači, (Miloje ili Avodžobi), ko je prljaviiji (Katić ili Berta), onda o pojačanju uz moje i Keeperove korektne komentare, onda vi započinjete priču o Čovićevom premeravanju finansija, pa je to većinom prebačeno na kafanu, pa ništa. Utakmica je pomenuta sa vaše strane ukupno JEDNOM (Džekil: "Ja ovo gledam sa teškom mukom u grudima...milion gluposti sam večeras video od Zvezde !") i to je to. Broj provokacija sa naše strane ukupno 0!
Vidim Kole me stalkuje po forumu, da nije jadno bilo bi smešno.
Džekile, zbog čega na vašoj temi nema komentara o utakmicama? Jel smo mi za to krivi? I gde smo prekidali vašu diskusiju glupostima kao što vi upadate u naše?
Vidim Kole me stalkuje po forumu, da nije jadno bilo bi smešno.
Džekile, zbog čega na vašoj temi nema komentara o utakmicama? Jel smo mi za to krivi? I gde smo prekidali vašu diskusiju glupostima kao što vi upadate u naše?