Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidis da su se upetljali kao pile u kucine pa ne znaju vise ni sta postuju ovde. Ispada da jedan drugoga ovde uzajamno lazu i obmanjuju.
Da ti nacrtam, mada sumnjam da će pomoći:

1. Grad daje godišnje nagrade klubovima koji su postigli rezultate u Evropskim takmičenjima, iznosi su određeni značajnošću uspeha
2. Partizan je u proteklim godinama imao mnogo značajnije rezultate od CZ(, CZT, CZBg, i tako dalje što kaže Ćoki :))

1 + 2 = 3. Partizan je dobio mnogo više para u nagradama od Grada! Pa nije valjda toliko teško shvatiti...

1. Grad daje godišnje nagrade klubovima koji su postigli rezultate u Evropskim takmičenjima, iznosi su određeni značajnošću uspeha
2. Partizan je u proteklim godinama imao mnogo značajnije rezultate od CZ(, CZT, CZBg, i tako dalje što kaže Ćoki :))

1 + 2 = 3. Partizan je dobio mnogo više para u nagradama od Grada! Pa nije valjda toliko teško shvatiti...

Pa jesi ti nekad uzeo pribor za crtanje u ruke?

Opet pričate priče rekla-kazala, a ja nemam nameru da se bavim time. Imam drugo pitanje. Kako to da je Partizan, kako mag kaže, u iz dana u dan goroj situaciji, a ubira prihode od utakmica u Areni? Gde su te pare?

Jel rekla kazala to da su Vesić, Pauk i sada Vučićev brat vodili klub? Jel rekla-kazala da mi takva rukovodstva nemamo?

I zašto je nemoguće da neko ima prihode ali da oni nisu dovoljni za podmirivanje troškova? Pare idu na isplate dugovanja koje smo nakupili, a nova se stvaraju, igrači igraju za novac i pošteno je isplatiti im ga. Neki će možda da tuže (njihovo pravo), a prihodi od Arene nisu dovoljni za njihovu isplatu. I sutra može neko ko je izgubio strpljenje da čeka da nas blokira.

I manite se tih novih pitanja, samo pitate a ništa ne umete da odgovorite. Svaki put kad se nešto utvrdi vi postavite novo pitanje. Ko će da odgovori kako su vraćeni višemilionski dugovi CZ, kako se servisiraju bez prihoda i kako ste sa blokiranim računima svake godine registrovali i plaćali igrače? Dajte vi nama neki odgovor.

Opet pričate priče rekla-kazala, a ja nemam nameru da se bavim time. Imam drugo pitanje. Kako to da je Partizan, kako mag kaže, u iz dana u dan goroj situaciji, a ubira prihode od utakmica u Areni? Gde su te pare?

Ti nemaš nameru da se raspravljaš i da se baviš time, ali uvek imaš neka pitanja. Na koja već postoji odgovor.
Divnu ste platformu vi svi našli, jedan zayebava, drugi podyebava, treći se pravi lud, vrišti kao sumanut i podebljava slova crvenom bojom, a ti nećeš da se raspravljaš, samo potpaljuješ nekim pitanjima.
Pročitaj intervju "maga" od juče pa će ti se samo reći gde su prihodi od utakmica u Areni i da li je na zadnjoj utakmici uopšte bilo prihoda.

Marfin banka je izdala saopstenje u kojem je javnosti skrenula paznju da je iznos dugovanja KK Partizan ZNACAJNO veci od iznosa o kojem rukovodstvo KK PArtizan prica u medijima.......

ZASTO JE O TOME LAGAO VUJOSEVIC?

Koliki je iznos sponzorstva sto kosarkasi Partizana na dresovima imaju logo Marfin banke?
Za koliko je i pod kojim uslovima reprogramiran kredit kod istih.....

Poslednja izmena od moderatora:
Ajd nemoj si na kraj srca kad je zaista smešno :lol:
mislim, ako te pogodilo, to je nešto drugo :lol:

Ma da,strašno me pogodilo...evo sav se tresem :sad2:

- - - - - - - - - -

Ti nemaš nameru da se raspravljaš i da se baviš time, ali uvek imaš neka pitanja. Na koja već postoji odgovor.
Divnu ste platformu vi svi našli, jedan zayebava, drugi podyebava, treći se pravi lud, vrišti kao sumanut i podebljava slova crvenom bojom, a ti nećeš da se raspravljaš, samo potpaljuješ nekim pitanjima.
Pročitaj intervju "maga" od juče pa će ti se samo reći gde su prihodi od utakmica u Areni i da li je na zadnjoj utakmici uopšte bilo prihoda.

Prepisuješ od nas komentare o vama :rtfm:

... peti stalkuje...

Nego, onaj bivši vaterpolista a sadašnja SNS podguzna muva koja istupa u ime Čovića pardon vlasti pardon Grada, je mogao biti malo opširniji pa da objasni šta znači da je onaj novac samo deo novca koji je Grad davao klubovima, i koliko je to "ostalo", kao i da ga neko pita zašto preimenovani FMP ima pravo da mu grad plaća 400 sati treninga, a to pravo nema recimo Mega Vizura? Šta, samo zato što je FMP preuzeo ime takozvanog "brenda"? Savet za Megu bi bio da se preimenuje u "Real Madrid Beograd", mada ne verujem da bi im to pomoglo, ipak vlast ne navija dovoljno za njih. I od kada se ono obećanje da će KK Partizan dobiti trening halu zbog svojih velikih evroligaških uspeha pretvorilo u obećanje da će "oba kluba" dobiti po jednu trening halu? Zar FMP nema jednu ili dve svoje hale, napravljene u doba posleratnih tajkunskih "uspeha" Nebojše, treba im i treća?

Poslednja izmena:
Napominjemo da je „Pravilnik o kriterijumima, uslovima i načinu finansiranja beogradskih sportskih organizacija za učešće i postignute rezultate u evropskim i regionalnim klupskim takmičenjima“ jedini važeći dokument po kome radi Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda usvojen od nadležnih organa i objavljen u Službenom listu grada Beograda 08/14, dana 07.02.2014", istakao je Gak.

Evo potvrde jedne interesantne stvari koju sam naslutio. Predlog nagrada kojim se klub za TOP16 nagrađuje sa 10mil din je dat u decembru. Kasnije tokom decembra, KKP prolazi u TOP16, a FMP-CZT ispada u Evrokup. U februaru, nagrada za TOP16 je smanjena na 4mil din. Verovatno bi smanjili i na milion dinara al bilo bi malo suviše blam da bude manje od nagrade za učešće u "regular season".

Eto šta rade oni kojima je data vlast u Beogradu - svaki dinar i svakog igrača će probati da zaustave da dođe kod konkurenta, dok svom klubu (FMP-u) obezbeđuju novu halu, višemilionski budžet, povlastice od grada, itd.

Došao sam da vas podhebavam kada je sve već bilo rešeno, merak mi je ;)

Pa lepo, ali ipak pitaj koliko me takve stvari tangiraju :D

- - - - - - - - - -

Podseti me na to kad vam jednom slavina presuši.
Vreme trajanja ovakvih despotskih debila poput ćokija, vučića i vesića će biti sve kraće i kraće.

Trajao je Tadić tolike godine, trajaće i Vučko :D

Back