Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove godine ovako će izgledati Prvomajski uranak

f12uIcX.jpg

Pa ja se malo kajem :aha: Trebao sam... to bi mi bila strashna prilika da pokazhem svoje survajval sposobnosti,verujem da bi mnogi pali na to aha. :aha: Vi me nikada niste videli kako skakutjem sa drveta na drvo u mom kamuflazhnom kaubojskom sheshiritju
AaKhqXS.gif
kome da pokazes bas na 1. maj....kada mozes svaki drugi lepi suncani dan i to da ocaras kao jedini a ne medju njih "100"

Jednom sam bila i bilo mi zabavno ali ne toliko da bi to ponovili i sledeće godine. Ustvari drugi su ustali rano, našli mesto i okretali prase na ražnju a mi stigli kasnije da jedemo. Posle sam zaspala na nekom ćebetu i to mi najviše prijalo. :zkez:
prasetina je opasna..tera posle krkanja na bludne radnje...tipa spavanje na cebencetu

šta je grozan osecaj..pesma ili tvoje pevanje :rotf:
Pevach, ruzhan je, stalno se vrteo na nekom kanalu na tv-u u dnevnoj sobi nisam mogao da radim domatje zadatke od njega z:hm: Svadjao sam se sa babom oko toga josh kao dete z:hm:

A glas, drugar koji svira elekt. gtaru mi kazhe da ja nemam lep glas ali je zato prodoran i jedino mu ja odgovaram kada treba da vezhba jer ne postoji to pojachalo koje mozhe da me nadglasa :flert:

Nisam imala sa kim da idem gde za prvi maj a posle sam videla da to nije za mene zato sto volim da imam sve udobnosti veka u kome smo.

Takodje,danas je dan borbe za prava radnika a sto su kod nas vecinom zabranjena trazenja svojih prava,dobijes otkaz,hapse te,nemaju tvoji od cega da zive to je van vinkla struktura svega u koju su nas stavili.

Ceo zivot neko prosipa svoju zuc kad god se spominjalo slavljenje prvog maja napadom na mene,tako da ni jednom nisam imala prilike da saznam kako je imati miran ovaj dan.
Ovo je prvi put u zivotu da zapravo imam miran ovaj datum,podrzavam vanredno stanje,policijski cas,donelo mi je to mir koji nemam inace,protiv sam ukidanja vanrednog stanja,policijskog casa zato sto ce me to vratiti u agoniju svakodnevnice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back