vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Ove godine ovako će izgledati Prvomajski uranak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali smo jednom na kampovanju zakachili 1. maj, dochekali smo ih kao domorodacko pleme .
Trebao sam... to bi mi bila strashna prilika da pokazhem svoje survajval sposobnosti,verujem da bi mnogi pali na to aha.
Vi me nikada niste videli kako skakutjem sa drveta na drvo u mom kamuflazhnom kaubojskom sheshiritju

kome da pokazes bas na 1. maj....kada mozes svaki drugi lepi suncani dan i to da ocaras kao jedini a ne medju njih "100"Pa ja se malo kajemTrebao sam... to bi mi bila strashna prilika da pokazhem svoje survajval sposobnosti,verujem da bi mnogi pali na to aha.
Vi me nikada niste videli kako skakutjem sa drveta na drvo u mom kamuflazhnom kaubojskom sheshiritju
![]()
prasetina je opasna..tera posle krkanja na bludne radnje...tipa spavanje na cebencetuJednom sam bila i bilo mi zabavno ali ne toliko da bi to ponovili i sledeće godine. Ustvari drugi su ustali rano, našli mesto i okretali prase na ražnju a mi stigli kasnije da jedemo. Posle sam zaspala na nekom ćebetu i to mi najviše prijalo.![]()

kome da pokazes bas na 1. maj....kada mozes svaki drugi lepi suncani dan i to da ocaras kao jedini a ne medju njih "100"

ne znam sto mi pade na pamet mali mrav mali mrav u nedrima nesto![]()
Aaa Vecitju nema spavanja dok ne zapalimo vatricuJednom sam bila i bilo mi zabavno ali ne toliko da bi to ponovili i sledeće godine. Ustvari drugi su ustali rano, našli mesto i okretali prase na ražnju a mi stigli kasnije da jedemo. Posle sam zaspala na nekom ćebetu i to mi najviše prijalo.![]()

šta je grozan osecaj..pesma ili tvoje pevanjeMoja pokojna baka je cesto slusala tu pesmu, toliko je zarazna da sam je cesto u sebi pevushio i u diskotecigrozan osetjaj

Pevach, ruzhan je, stalno se vrteo na nekom kanalu na tv-u u dnevnoj sobi nisam mogao da radim domatje zadatke od njegašta je grozan osecaj..pesma ili tvoje pevanje![]()
Svadjao sam se sa babom oko toga josh kao dete